Sayfa 695/993 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Akbank : Sistemlerimizde yoğunluk sebebiyle yavaşlık ve aksamalar yaşıyoruz . Tüm birimlerimiz sorunun çözümü icin çalışmaktadır

Akbank : Bugün Şube çalışma saati ve EFT saati saat 15:00’e kadar uzatılmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://www.gazetevatan.com/galeri/a...zde-30-2048262

Araba fiyatlarında 300 bin TL indirim! Flaş ÖTV düzenlemesi, fiyatlar ucuzlayacak! Yüzde 30...

haberi veriş tarzına bak hele

pisko üstad geri dur
    Bugün focusa %3 daha koymuşlar
    bir halt olacağı yok.

3. Wenn so ist, was bedeuted das? Was muss man machen? Keine Anlageberatung...Teufel ist in Azap...

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Teşekkürler sn Achilles , geçen gün dolares i sari kız la degistiriyim dedim kapalıçarşı da ama birinin alış oburunun satışından yazmayın dediysem de dinletemedim tartıda işlemi iptal ettim iyi ki de etmişim, ama adamlara bak ons üzerinden çapraz değiştir az biraz da komisyon al sana ne 600 700 lira komisyon yedirecem bu çarşı esnafı da bi kendi hesap yapabiliyor zanneder.
    Valla ne varsa ticarette var zaten, bizim bi akrabanın da 100 tane mi ne olmuş araba alıp sattığı 2 yılda, pair trade yapıyor pez....k, tripleks aldı içini yaptırıyor. Yazın gidip yüz sürecem, Üstadı Azam acık da bağa vir diyecem..

Bu konuyu konuşmuştuk geçen, Kuveyttürk dolarla altın gümüş alıp satıyor...bi kere sordum, daha hesap açamadık gerçi...makas çok komik..

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu komisyonda olabilecek en az olanı ne döviz bürosu ne kuyumcuyla mukayese edilmez , vergi de yok ,buna rağmen 40 dolar yazdılar , sürekli kebap yiyorlar 1. Kalite parası nereden gelecek .

Bu arada bir sorum var epeydir bana dadanan bi numaralar grubu var internet sureniz bitti diye telefona koşmaktan engellemekten gına geldim bi 850 li ler var o olmazsa 0212 900 lu bi hatlar grubu 100 tane engelledim yeni numaradan arıyorlar buna çözüm bulan var mi ,???
    normalde yasssaq ama devlet bile çözüm bulamadı bide fx ciler var dadanan prezantıbıl gızlar

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bugün focusa %3 daha koymuşlar
    bide servise gidince oturturlar basganım

onumuze de koyarlar

çayı çayı

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Akbank : Sistemlerimizde yoğunluk sebebiyle yavaşlık ve aksamalar yaşıyoruz . Tüm birimlerimiz sorunun çözümü icin çalışmaktadır

Akbank : Bugün Şube çalışma saati ve EFT saati saat 15:00’e kadar uzatılmıştır
    Aynen..para lazım oldu 1 saat önce girdim bi baktım 17.49 dolar anlık, sat dedim, geçici aksaklık, sat geçici aksaklık...düzeldi bi de baktım 17.18 alış 17.49 satış...

8. Altın, 'iyi senaryo'...kaçtım. YTD

Sayfa 695/993 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •