CDS 500'e dayandı.
CDS 500'e dayandı.
Never test the depth of river with both the feet!
W.B.
Bitti artık iş .
Kuru kısa vadede ancak kallavi bir faiz artışı ya da çok sağlam net hata noksan durdurabilir.
Temel,teknik hiçbir şey kalmadı artık.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
İstanbul belediye seçimlerini ertelesek.....mi....!!!!!!!!!!!!!!.......
Yadaaaaa.....bu seçim meçim hikayeleri.....de çok sıktı....
Kaldırsakmı bu seçim hikayelerini.....
Dolar dolmaz...avro mavro...nedir la bunlar...
Sabitlesekte....kökünden kessek.....!!!!!!!!!!!!!!
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Gel de hacıya hak verme...
Ekonomimize dört koldan saldırıyorlar malum çevreler...
Hani sağ elinin dört parmağıyla rabia yapıp sonra da bizi enayi yerine koyarak ona milli hedefler yükler...
-Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet...
Ekonomik açıdan dört kolu nasıl tanımlar artık ona kalmış...
Bir yaklaşım yapalım...
- ABD, AB, İsrail ve bunların bizim içimizdeki işbirlikçileri...
Baya güzel oldu...![]()
Beka diyorum,beka..........!!!!!!!!!!!!
Yannış ağnama olmasın....
Bekaaaaa beyaaa.....beka,beka......!!!!!!!!!
400 baz puan daha faiz artisi yapacak mb ; pek yakinda..dolarin atesi kesilir mi ; bu saatten sonra namumkun..mb nin yapacagi tek bir eylem kaldi artik geri kalan atesi uflemek oluyor..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Çözüm belli diyanet işleri başkanı cuma hutbesinde çıkacak, brolar eski kitapları karıştırdım arkadaş bir ikide bilmemne hazretleride şöyle demiş efendim mübarek ramazanda dolar, euro ve altın almak caiz değildir, dolarını, eurosunu ve altınını bozmayan bizden değildir diyecek aynı anda bakalım ülkede deistlik patlama yapıyormu bir görelim.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri