Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 698/875 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
    3 hissse seçin bir yıl yarışalım
    yarın son gün
    alalım tahminlerinizi.
    MUTLU YILLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
    bir halt olacağı yok.

2. Sn Selka +1
    Sn forumdaşlar bir süredir siteyi takip ediyorum ve burada bazıları hariç bir çok bilgili üye sayesinde bir evin sadece dört duvardan meydana gelmediğini bir çok beklentiyi karşılaması gerektiği ayırdına vardım. Bunun neticesinde hayatımızın uzunca bir süresinin ev alabilmek için geçiriyoruz (kaldıysa orta direk) bu kadar emek verip tekrar bir de üstüne ABD emlak savaşları gibi programları da gördüğümde diyorum ki bizlere dayatılan betona ben de karşıyım.

etab5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. https://www.realtor.com/realestatean...4-24955#photo6

Manhattan dan flat almak isteyen var mı? 2+1 1200 sq ft yani 111 m2..4478 usd aylık aidatı varmış yalnız..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    https://www.realtor.com/realestatean...4-24955#photo6

Manhattan dan flat almak isteyen var mı? 2+1 1200 sq ft yani 111 m2..4478 usd aylık aidatı varmış yalnız..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu adamların ocaklarının dizaynı neden bizden farklı ? Artısı nedir ?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Bu arada siteyi sevdim. Suç oranına okul vs ye göre seçim mevcut

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. Adettendir ; Herkese mutlu yıllar.

Ankara da büyük bir sitede 21 ocak ta kat malikleri genel kurulu yapılacak. Müteahhit firma kapıcılardan, güvenliğe, yöneticiden, denetçiye zaten en başta özenle yerleştirmiş. tam 4 yıldır 138 üyeli sitede komşular bir birini bile tanımazken yönetimin elinde tüm bilgiler mevcut. 5 yaşlı abi, görev edinmişler bu yönetimden kurtulmak, oturanlardan bir yönetim oluşturmak için 6 aydır çalışıyorlar.Ama insanımız çok tuhaf. İnsanlar kapı kapı dolaşarak kısa bilgi notları ( yasaya aykırı uygulamaları içeren ) dağıtmak, tanışarak güç birliği oluşturmak menfaatlerini korumak amaçlı telefonu istediklerinde ya vermiyorlar ya da yanlış numara veriyorlar. Çok garip. Hem hakkını bilmiyor veya koruyamıyor hem de korumak isteyene ayak bağı oluyor.
    Sonra da kendine dokununca başlıyor feryada. Bu toplumla hiç bir iş yapılmaz. Bu durumu çözen siyasetçiler de zaten bu yüzden milletin a.... b... ne okuyorlar. Kulağımıza küpe yapalım, kalabalık sitelerden, binalardan uzak duralım. En güzeli müstakil ev. Mümkün değilse 10- 15 daireli binalar.

Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Adettendir ; Herkese mutlu yıllar.

Ankara da büyük bir sitede 21 ocak ta kat malikleri genel kurulu yapılacak. Müteahhit firma kapıcılardan, güvenliğe, yöneticiden, denetçiye zaten en başta özenle yerleştirmiş. tam 4 yıldır 138 üyeli sitede komşular bir birini bile tanımazken yönetimin elinde tüm bilgiler mevcut. 5 yaşlı abi, görev edinmişler bu yönetimden kurtulmak, oturanlardan bir yönetim oluşturmak için 6 aydır çalışıyorlar.Ama insanımız çok tuhaf. İnsanlar kapı kapı dolaşarak kısa bilgi notları ( yasaya aykırı uygulamaları içeren ) dağıtmak, tanışarak güç birliği oluşturmak menfaatlerini korumak amaçlı telefonu istediklerinde ya vermiyorlar ya da yanlış numara veriyorlar. Çok garip. Hem hakkını bilmiyor veya koruyamıyor hem de korumak isteyene ayak bağı oluyor.
    Sonra da kendine dokununca başlıyor feryada. Bu toplumla hiç bir iş yapılmaz. Bu durumu çözen siyasetçiler de zaten bu yüzden milletin a.... b... ne okuyorlar. Kulağımıza küpe yapalım, kalabalık sitelerden, binalardan uzak duralım. En güzeli müstakil ev. Mümkün değilse 10- 15 daireli binalar.
    10-15 daireli binalarda da sorun şu, kat maliklerinden bazıları diyelim aidat ödemiyor ( ki muhakkak bir yada iki pislik çıkıyor ) ancak yekun çok olunca mahkemeye veriyorsunuz ( malum hukuk olmayınca guguk ile uğraşmak çok zor ) mahkemede öde kararı çıkarıyor , takside bağlanıyor fakat bu sefer yeni aidatlar birikiyor böylece art niyetli kişi sonsuz sürede diğer kat maliklerinin haklarını gasp ediyor. Büyük sitelerede hiç olmazsa bir avukat oluyor bu tiplerin takibi yapılıyor, borç fazla birikmeden tahsil yoluna gidiliyor. Kısaca Türkiyede birlikte yaşamak zor zanaat, bu şartlarda betona yatırım matırım yapılmaz, illa beton diyorsanız ve belli finansal şartlara sahipseniz oturacağınız bir betona para bağlarsınız.

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    10-15 daireli binalarda da sorun şu, kat maliklerinden bazıları diyelim aidat ödemiyor ( ki muhakkak bir yada iki pislik çıkıyor ) ancak yekun çok olunca mahkemeye veriyorsunuz ( malum hukuk olmayınca guguk ile uğraşmak çok zor ) mahkemede öde kararı çıkarıyor , takside bağlanıyor fakat bu sefer yeni aidatlar birikiyor böylece art niyetli kişi sonsuz sürede diğer kat maliklerinin haklarını gasp ediyor. Büyük sitelerede hiç olmazsa bir avukat oluyor bu tiplerin takibi yapılıyor, borç fazla birikmeden tahsil yoluna gidiliyor. Kısaca Türkiyede birlikte yaşamak zor zanaat, bu şartlarda betona yatırım matırım yapılmaz, illa beton diyorsanız ve belli finansal şartlara sahipseniz oturacağınız bir betona para bağlarsınız.
    Niyet bozuk olunca ne yapsan nafile.. Bahse konu sitede karı koca avukat çift , mali müşavir bir komşu ve üçer dairesi olan kallavi amcalar geçen yıl toplantı başlamadan ayaküstü atıp- tutuyorlardı. Meğerse kim muhalif kim değil yoklama çekiyorlarmış. Toplantıda yönetim isimlerini okuyarak '' av.kübra hanım hukuk danışmanımız, Fabrikatör Selami bey teknik danışmanımız vb. hepsine teşekkür ediyoruz '' dediklerinde anladık dümeni.
    Kardeşim 12 daireli ( her katta 2 daire 6 katlı ) binada . Yönetici emekli bir öğretmen. Sadece aidattan muaf. kapıcı yok, dert yok. Apt. temizliğini daire başı aylık 15 TL. şirket yapıyor. Ortak elkt, asansör vb. için ayda 40 TL. aidat. Aidat ödemeyen asansörde sigara içen kamyon şoförü komşularını 4 erkek komşu apt. kapısında güzelce nasihatla ikna etmişler. Sorun kalmamış.

Sayfa 698/875 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •