Sn Bahçeli gerçekten çok tuhaf bir insan
Sn Bahçeli gerçekten çok tuhaf bir insan
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
İstanbul'da Beykoz İlçe Seçim Kurulu yapılan itirazları dikkate alarak geçersiz oyların yeniden ve tüm partilerin müşahitleri huzurunda sayılmasına karar verdi. Beykoz'un ardından Fatih'ten de aynı haber geldi. / Son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Koray Aydın : İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ettiğim yönündeki haber ve yorumlar kesinlikle doğru değildir. Görevimin başındayım.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Mart ayı enflasyon rakamları yarın mı açıklanacak. ?
Beyoğlu 2.ilçe seçim kurulu Ak Parti'nin bazı sandıklardaki geçersiz oyların yeniden sayılmasına yönelik talebini reddetti.
Yer İmleri