Sayfa 699/1011 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Elinizi belli etmeyin, hele de yukarı çıkarken şort neyim açtıysanız buraya hiç yazmayın.
    Lönkcüler biraz agresif olur kazanırken şortcuya laf çakarlar bi de ordan zopa yersiniz.
    Nerde la bu ayucuklar nereye kayboldu diye arayıp dursunlar ilişmeyin. Gaza gelip ek ceton neyim atmayın sakın
    Unutmayın ki bir lönkcünün en korkulu rüyası etrafta şortcunun kalmamasıdır.
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Üye olmadan yapamıyorsun.
    Arasıra denemek lazım yoğunluk nedeniyle diyor. Arasıra açılıyor üye alımı.
    Elon Musk vs kapatın dediğine göre işe yarar bir şey olabilir. Kar amacı olmadan açık kaynak şeklinde başlamışlar ama artık kodları kapatmışlar. Orada büyük potansiyel olabilir.

Artık Google aramalarında düzgün bilgi gelmiyor, bunun nedeni olarak normal internet siteleri yerine sosyal medya uygulamalarında bilgilerin dolaşması gösterilmiş.

Twitter da potansiyeli olan bir yer olabilir. Erkekler twitterda, kadınlar instagram'da vakit geçiriyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by anonimm Yazıyı Oku
    örnek :

Çok sağol.

Google aramalarına göre daha doğal bir dil ile soru sorup anlaşılır bir cevap veriyor. Elon Musk'ın korktuğu kadar var.

Soru sormayı bilen çok güzel cevaplar alabilir bence.

İtalya çocuklara göre değil, kişisel bilgileri alıyor diye yasakliyor galiba.

4. BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Ne mal varmış adamlarda 1 aydır sat sat bitmiyor Info+Bofa -1,3m

6. Malesef alışık olduğmuz insan ilişikileri ileride değişebilir. Eskiden bilgili insanların peşinde koşulurdu şimdi bir insanın vereceği bilgiden daha düzgün bilgi internetten alınabiliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Son 20 yılın özeti...

5643.... tekrar ekledim long...

Sayfa 699/1011 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •