Sayfa 7/19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 151 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Hisse takip..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    [QUOTE=murat17;785818]Slm hocam atlas yo hakkinda dusuncelerinizi alabilirmiyim

arkadaşım kusura bakma. ben sadece kendi beğendiğim hisseleri sepet olarak paylaşıyorum ve şu an sepetimde beğendiğim hisseler mevcuttur. çünki ben hisseci değilim zevkine akşamları tesbit etmeğe çalışıyorum..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

arkadaşların bazıları özelden öyle çer çöp olmuş kağıt soruyorlarki.. inanın ben yolda bulsam almam. ayrıcada henüz kağıtv alıp tutarak yatırım zamanı değildir. blançolar yeni gelmiş ve gelmeğe devam ediyor. beklentisi olan kağıtlar beklenti gerçekleşti diye kar satışına geçtiler olmayanlar ise zaten sürünmeğe devam ediyorlar sizin gözünüzde hala o kağıtlarda. paranıza yazık!!.. blançosu güçlü gelen sağlam ciddi kağtların düşüşlerini değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. nedir bunlar hissemi.. sermayeleri iki sandalye bi masa
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
    sn karar anı;
    JANTSA isimli şirketin son gelen 6 aylık bilançosunda esas faaliyet karında %97 artış görülüyor. Diğer rasyoları da genel olarak olumlu gibi..
    Prensiplerinize aykırı mı bilmiyorum ama hisse incelemesi yapıyorsanız ve zaman bulursanız farklı bir gözle değerlendirebilir misiniz?
    Teşekkürler.

maalesef hisse incelemesi yapmıyorum. kusura bakmayın.. ama hep söylediğim gibi blançosu iyi gelen hisselerin düşüşlerini takip etmeniz olmalıdır. ekmek böyle hisselerden çıkar. bence yüklü sermayesi olanlar için değer buna..

baba hisselerin blanço günlerine bi bakayım dedim. ne göreyim daha sekiz tane baba hissenin blançoları açıklanmamış. ee.. bundan ne çıkarmak gerekir derseniz:son gün ayın 21 i. blançolar gelecek.. iyi gelenler beklenti alındı diye satacaklar. kötü gelenlerde haliyle düşecek..sonuç olarak endeksi bu hafta idare edebilirler belki büyük sıkıntılar yaşamayız ama haftaya çokta iyi gözle bakamıyorum endekse..

paylaşımlarınız için teşekkürler farklı ve hakim bir bakış açısını değerlendirmek bizim için faydalı oluyor, almasını bilene..

Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    paylaşımlarınız için teşekkürler farklı ve hakim bir bakış açısını değerlendirmek bizim için faydalı oluyor, almasını bilene..
    çok memnun oldum sağolun..aslında benim vermek istediğim mesaj şudur: birileri hisse bulacak analizini yapacak size al diyecek alacaksınız sat diyecek satacaksınız para kazanacaksınız.. böyle bir borsa oynayıp para kazanmak diye bişey yok olmayacta. kendi bilgisini kendi insiyatifini kullanmadan borsa oynayıp para kazanacağını sanan yüzlerce borsa mağduru gösterebilirim. benim yaptığım olay bi bakıma öğrenmeğe teşvik etmektir..

konu açılmışken ben bi hatırlatma yapmak istedim. sosyal medyada sitelerde yazıp çizen tavsiye veren yorum yapan yüzlerce usta olduğunu iddia eden insan var. bende bunlardan birisiyim. ancak ben ne ekonomist ne bi siyasetci nede borsa uzmanıyım. sadece kendime özel teknik analiz yöntemi ile işlem yaparken, zaman öldürmek heyecan yaşayabilmek için kendi doğrularını paylaşarak yazan normal alaylı bir oyuncuyum..doğru karar verdiğim zamanlarda olabilir yanlış kararlarda..ama kesinlikle kişiliksizce yapılan basit ucuz işler aklımdan bile geçmez. sadece bu konuda emin olduğumu söyleyebilirim..güvenip güvenmemek yine sizin kararınız olmalıdır. bol şanslar..

Sayfa 7/19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •