Sağlık Bakanı : Vaka sayısının yüksek olduğu illerde tam kapanma düşünmüyoruz lakin bazı bölgelerde özellikle Doğu Karadeniz bölgesinde Samsun ve ordu ‘da mutasyon artışı çok fazla buna önlemler alınacak tedbirler çok daha önemli
Sağlık Bakanı : Vaka sayısının yüksek olduğu illerde tam kapanma düşünmüyoruz lakin bazı bölgelerde özellikle Doğu Karadeniz bölgesinde Samsun ve ordu ‘da mutasyon artışı çok fazla buna önlemler alınacak tedbirler çok daha önemli
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sağlık Bakanı : Biontech aşısi 800 bin olarak 10 gün içerisinde gelecek , Mart sonuna kadar 4.5 milyon doz gelecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı : 65 yaş üzerinde aşılama yüzdesine bakılarak 2. Doz aşılardan 2 hafta geçtikten sonra il bazlı esnetilebilir
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Haydaaaa...öpecem boyle isi...
Şimdi çin aşisi olmaktan vazgecip biontech'i mi beklesek acaba...
Ihtiyarlara cin mali, genclere n
biontech mi yapilacak...dogru durust bilgi verin yahu....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
ustbond 10y %1.4940
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Dolar/TL 7.3324
Dolar/TL > 7.41
Yer İmleri