Sayfa 7/1002 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Sağlık Bakanı : Vaka sayısının yüksek olduğu illerde tam kapanma düşünmüyoruz lakin bazı bölgelerde özellikle Doğu Karadeniz bölgesinde Samsun ve ordu ‘da mutasyon artışı çok fazla buna önlemler alınacak tedbirler çok daha önemli

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sağlık Bakanı : Biontech aşısi 800 bin olarak 10 gün içerisinde gelecek , Mart sonuna kadar 4.5 milyon doz gelecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık Bakanı : 65 yaş üzerinde aşılama yüzdesine bakılarak 2. Doz aşılardan 2 hafta geçtikten sonra il bazlı esnetilebilir

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Haydaaaa...öpecem boyle isi...
    Şimdi çin aşisi olmaktan vazgecip biontech'i mi beklesek acaba...
    Ihtiyarlara cin mali, genclere n
    biontech mi yapilacak...dogru durust bilgi verin yahu....
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : Biontech aşısi 800 bin olarak 10 gün içerisinde gelecek , Mart sonuna kadar 4.5 milyon doz gelecek
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

6. ustbond 10y %1.4940
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Dolar/TL 7.3324

Dolar/TL > 7.41

Sayfa 7/1002 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •