Sayfa 7/117 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
Arama sonucu : 930 madde; 49 - 56 arası.

Konu: QUAGR - Qua Granite

Alıntı Originally Posted by drfinance Yazıyı Oku
    Qua granit in ihracat bazlı iş yaptığı söyleniyor. Hisseyi temel analiz olarak inceleyen oldu mu? Döviz rezervi nasıl? Borçluluk durumu nasıl? Bilen varsa yazsın lütfen. Uv tutmayı düşünüyorum.
    Burada izahname var. Tüm sorularınıza cevap bulacaksınız okursanız.

https://qua.com.tr/yatirimci-iliskileri

2.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Matriks ve granit ikiside güzel firma. Matriks verdikleri sözleri yerine getirirse 3-5 sene sonra 100-150 tl olması hayal değil. Granit ise satış gelirlerinin büyük kısmı ihracat abd ye açılma hikayesi var. Şubat ayında yeni bir üretim bandı kuruluyor. Daha önce granit sektöründe çalışmış bir mühendis olarak firma her ne kadar yeni de olsa işi spesifik ve yüksek kar potansiyeli var. Her iki halka arzıda uzun bir süre taşımayı düşünüyorum.
    verdiğin bilgiler için teşekkürler.

3. Emir verirken

Emir tipi: Limitli
    Fiyat: 16,46
    Süre/Geçerlilik: İptale kadar geçerli

olacak değil mi?

Info ve Halk ta emir girilebiliyor.

25 lot talep yolladım

5. O kadar çok reklam vermişler ki,insan kuşkulanıyor.....fiyatta sanki pahalı gibi......
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

İş bankasından alabilen var mı
    İkincil piyasada işlem görüyor diyor

7.  Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    İş bankasından alabilen var mı
    İkincil piyasada işlem görüyor diyor
    Ben az once aldim.

Site'sinde, yatirimi tikla, dusen ekran sol bandinda Halka Arz diye bir yer var, onu tikla, bir tablo cikiyor, hesabini ve kac paran oldugunu gosteriyor. Orada kac hisse talep ettigini soruyor, doldur, en altta gonderi tikla.

Gerci 60 lot filan gelir diyorlar ya, ben 100 lot talep ettim.

Sali gunu saat 13.00 de bu basvuru suresi bitiyor.

Halka arz seceneginde sadece QUA var, MTRIX yok, bu demek ki, IsBank MTRIX'in halka arzina katilmiyor.

Yani tuh..! ben kacirdim demeyin.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben az once aldim.

Site'sinde, yatirimi tikla, dusen ekran sol bandinda Halka Arz diye bir yer var, onu tikla, bir tablo cikiyor, hesabini ve kac paran oldugunu gosteriyor. Orada kac hisse talep ettigini soruyor, doldur, en altta gonderi tikla.

Gerci 60 lot filan gelir diyorlar ya, ben 100 lot talep ettim.

Sali gunu saat 13.00 de bu basvuru suresi bitiyor.

Halka arz seceneginde sadece QUA var, MTRIX yok, bu demek ki, IsBank MTRIX'in halka arzina katilmiyor.

Yani tuh..! ben kacirdim demeyin.
    Yapıyorum fakstın işlem geçici süre kapalıdır diyor Bakalım denemeye devam

Sayfa 7/117 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •