Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
Arama sonucu : 84 madde; 49 - 56 arası.

Konu: ONCSM - Oncosem Onkolojik Sistemler Sanayi A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    1.200 bın bekleyen..yarında alıcıyım ağam..bas arz fıyatına kadar alalım..buradan pek alan yok..
    dostum tam ölücüsün ha aldığın yerleri söyle alalım bizde
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    dostum tam ölücüsün ha aldığın yerleri söyle alalım bizde
    ortak pahalı mal almayı sevmıyorum..düşerse tetıkteyım..kımsenın mal sattığıda yok tahtada ,,pank satışlar..çıkarkende böyle olur..kademelı alım..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ortak pahalı mal almayı sevmıyorum..düşerse tetıkteyım..kımsenın mal sattığıda yok tahtada ,,pank satışlar..çıkarkende böyle olur..kademelı alım..
    Sn kwon3 aslında borsanın ruhuna uygun hareket ediyor kan gövdeyi götürürken düşükten al.Ortam harika güllük gülüstanlıkken yukarıdan sat.Hisseye aşık olmuyor.Mutlu olduğum yerden satarım diyor. Bol kazançlar diyorum şunu da söyleyeyim yaptığınız hareketler ky nın doğasına aykırı sizde By ruhu var.

YTD

Ben de almaya başladım ama sanal paradan gelen ky çok bilinçsiz arzdan alan minik yaptırımcı 4000 kâr erimesin diye tabana birikmiş vay amk nasıl iş neyse geldikleri gibi giderler gittiler de kısmen her dabanda alıyorum zaten 3 gün önce topike yazdım illaki manyağın teki gelir 300K alır bu mallarım elinden

Piramit ne ayaksın piyasa manipüle ediliyor halka arzlarda kimler bunları kullanıyor

Sdttr de 16.10 a kadar iyi bir hareket gelebilir umarım yanılmam

1.279 bın bekleyenn..nereden aldınızkı nereden satacaksınız..verın alalım..ptesı,salıda alıcıyım..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Sn kwon3 aslında borsanın ruhuna uygun hareket ediyor kan gövdeyi götürürken düşükten al.Ortam harika güllük gülüstanlıkken yukarıdan sat.Hisseye aşık olmuyor.Mutlu olduğum yerden satarım diyor. Bol kazançlar diyorum şunu da söyleyeyim yaptığınız hareketler ky nın doğasına aykırı sizde By ruhu var.

YTD
    dostum teşekurler..herkes bıldığı yolda ılerlemelı..ben uygun gorduğum yerde hısseye gırer..tamam dediğim yerden ayrılırım..sonrası benı ılgılendırmez..bol kazançlar..

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •