Sayfa 70/80 İlkİlk ... 20606869707172 ... SonSon
Arama sonucu : 636 madde; 553 - 560 arası.

Konu: GSDDE - GSD Denizcilik

Yeni halka arzlarla mevcut şirketleri kıyaslamak bence doğru değil.Bir şirket kendini borsada en az üç yılda kanıtlar.İlk yıllar yanıltıcıdır,tonla katakulli döner.Hele son halka arzları hiç kaale almamak lazım.Misal bende klgyo var ,yeni halka arzlardaki gyo hisselerinin analizlerine zahmet edip bakmadım bile.Bu halka arzların teknik temel analizleri falan en az bir yıl bence yok hükmünde

Gsdhol de de gsdde de de zamanında yatırım yapmışlığım var,halen az miktarda var.Yüzde olarak yeni alım yapmayı da düşünüyorum,ama altı aylık bilançoları anlamadım,kar neden yok çözemedim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bistte sektörel olarak eğer tek şirket varsa ve şimdi bir ikincisi halka açılıyorsa çarpanların benzer olması lazım...

zaten mevcut değerler ile yeni halka arz 5 kat pahalı ise ve tavan serileri ile 10 kat pahalı hale gelecekse anormallik var demektir.

yeni halka arzlarda gyo, enerji yada teknoloji şirketlerinin çarpanları değişken olabilir çünkü çok değişken var, burada ise yok..

burada gsdde çok ucuz

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yeni halka arzlarla mevcut şirketleri kıyaslamak bence doğru değil.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bistte sektörel olarak eğer tek şirket varsa ve şimdi bir ikincisi halka açılıyorsa çarpanların benzer olması lazım...

zaten mevcut değerler ile yeni halka arz 5 kat pahalı ise ve tavan serileri ile 10 kat pahalı hale gelecekse anormallik var demektir.

yeni halka arzlarda gyo, enerji yada teknoloji şirketlerinin çarpanları değişken olabilir çünkü çok değişken var, burada ise yok..

burada gsdde çok ucuz
    Yeni halka arzlarda mantık aramak,fiyatlamalarını tartışmak falan manalı mı bilemem.Bence bu yeni halka arzlarda başka türlü oyunlar dönüyor.Ben şahsen güvenmem.Adam şirkete bir fiyat biçiyor,bence pahalı olan o fiyatdan halka arz olan şirket 10 tavan görüyor.Ben bu fiyatlamaları tartışmayı sakıncalı bulurum.Bu arada sn hayek sizin vesilenizle aldığım klgyo sayfasında da yorumlarınızı beklerim.Şirketi hiç bilmiyordum siz sn hissedar,sn tahminci falan bana kağıdı aldırdınız,sayfa şimdi bomboş kimse yorum yazmıyor.O topiğe de beklerim)))))))))))Bu arada zamanında tüm param gsdhol ve gsdde idi,şu anda yüzdem az,ama takipteyim,çözemediğim konu neden kar yok.Ne düşünüyorsunuz o konuda .

Ha bir de şahonun pungarı vardı,nerelerde acaba şimdi.

Ha bu arada yanlış anlaşılma olmasın,klgyo dan çok para kazandım,o zamanlar beni doğru yönlendirdiniz,hakkınızı vermem lazım.Kağıt o bedelli sonrası çok prim yaptı.

ttkom incelemekten buraya zaman ayıramadım.. günlüklerde elle tutulur bir destek kalmadı..haftalıklarda ise 8.03 seviyesi tüm dikkatleri üzerine toplamış durumda.. balon oluşturmadan yukarı doğru tepki vermesi yeterli olmayabilir.. 8.36 geçilse bile 8.56 tam bir Çanakkale boğazı.. adam olacak çocuk ise 8.86 ve üzeri.. yeşil kırılırsa altındaki lacivert 7.34 destek için uygun gibi göründe..
    7.08 7.14 arası kılıçların çekileceği seviye olarak görülebilir..
    kazancınız bol ve daim olsun..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8. teşekürler abi, her daim grafiklerle yardımını hiç esirgemezsin.........

Sayfa 70/80 İlkİlk ... 20606869707172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •