Sayfa 70/121 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon
Arama sonucu : 964 madde; 553 - 560 arası.

Konu: ADEL - Adel Kalemcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.

Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Birileri bu adel yıl sonu 900 milyon kar yazacak diye Twitterde yönlendirici resim yapıp kopyalamış gazete haberi diye anladığım...
    Müdürün böyle bir söylemi olmadı.
    İyi kar elde edeceğiz dedi...
    Adelin böyle uydurma şeylere ihtiyaçı yok.
    İyi bir kar gelecegi zaten belli.
    Bu yıl kardan cok bedelsiz sermaye artırımı odaklıyım. Gelecek yıl ise evet kar ve temettü odaklı bakacagım..

Olası acıklayabilecegi kar düşüncelerime göre 400 milyon civarında olmasını beklerim.
    Yeniden değerleme ve bedelsiz bu dönem cok daha önemli kardan....
    Yeniden değerleme olursa tabi acıklayabilecegi kar herhalde 4..5 milyar olur
    Sayın acemşah 10 lardan beri buradasınız. Ben yıllar oldu satalı. Size çok laf atanlar olmuştu. Umarım o fiyatlarla elinizde duruyor ve ihya olmuşsunuzdur. Tebrikler

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

2.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Sayın acemşah 10 lardan beri buradasınız. Ben yıllar oldu satalı. Size çok laf atanlar olmuştu. Umarım o fiyatlarla elinizde duruyor ve ihya olmuşsunuzdur. Tebrikler

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Parasal anlamda bir beklenti olmayınca beklemek rahat oluyor.
    Daha adelde yolumuz uzun..
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Parasal anlamda bir beklenti olmayınca beklemek rahat oluyor.
    Daha adelde yolumuz uzun..
    Sn Acemsah ,
    Dün 260.000.000.-TL borclanmışlar alacakları firmanın finansmanı için kullanırlar herhalde,birde bu yeni varyant bizi ne kadar etkiler.

4.  Alıntı Originally Posted by NOIR Yazıyı Oku
    Sn Acemsah ,
    Dün 260.000.000.-TL borclanmışlar alacakları firmanın finansmanı için kullanırlar herhalde,birde bu yeni varyant bizi ne kadar etkiler.
    Covid ne kadar etkiledi?_ işte 25 liradan 825 e,
    Dünyada varyantlar var ancak herhangi bir kapanma uygulaması gelmedi ve bizde de herhangi bir kapanma olacağını düşünmüyorum.
    Parayı ne yaparlar bilemiyorum; satın almalarda da kullanılılabilir veya yeni bir ihale almıştır onları üretecektir her şey olabilir.
    Bedelsiz gelsinde ....
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

5. Adel, Edge markasıyla güçlü şekilde ofis kırtasiyesine girer mi... Kartuş toner vs vs...?
    Néy Nâmé...!

6. Şirkete Covid den fazla zarar veren 11 yıl süren kötü yönetimdi. Burada ben dahil birçok kişi defalarca müdire hanımın gitmesi gerektiğini yazdık durduk. 1 Kişinin gitmesi şirkete hareket getirdi. Umarım 11 yıl öncesinde olduğu gibi istikrarlı bir şirket olur yine ve hisse değerinin yükselmesi için manipülasyona da gerek kalmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,622
     Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Covid ne kadar etkiledi?_ işte 25 liradan 825 e,
    Dünyada varyantlar var ancak herhangi bir kapanma uygulaması gelmedi ve bizde de herhangi bir kapanma olacağını düşünmüyorum.
    Parayı ne yaparlar bilemiyorum; satın almalarda da kullanılılabilir veya yeni bir ihale almıştır onları üretecektir her şey olabilir.
    Bedelsiz gelsinde ....
    Hakikaten 25-30'dan 700 üstü,50 olur hesabındaydım,zamanında çok takıldım 20-30 arasına,ama aklıma hiç uçuk rakamlar gelmedi

8. Müdür Bey hissenin sığ olmasından şikayet etmiş...
    Bende şikayetçiyim o zaman gelsin Bedelsiz..!

Borsa İstanbul’da hisse senetlerinde bir yıldır yaşanan yükseliş ile dikkatleri üzerine çeken Adel Kalemcilik, büyümeye odaklandı. Adel Kalemcilik Genel Müdürü Oğuz Uçanlar, hisselerdeki performansı ‘organik’ olarak değerlendirdi.del Kalemcilik Genel Müdürü Oğuz Uçanlar, hisse fiyatıyla ilgili olarak, “Sığ bir hissemiz var. Borsada pay piyasamızın halka açıklığı yüzde 27-28 seviyesinde ve bunun yaklaşık yüzde 10’u da bir yatırımcıda. Dolaşımda çok az hissemiz olduğu için çok yüksek hacimli olmasa da işlemler hisse fiyatını çok etkiliyor. 10-15 bin adetlik işlemle hisse fiyatı taban veya tavan olabiliyor, bundan biz de mutlu değiliz†dedi.

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-705154
    Néy Nâmé...!

Sayfa 70/121 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •