Sayfa 700/987 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Artık bankalar kasa kiralamıyorlarmış, boşalan kasalar kiraya verilmiyormuş.
    Ayrıc az eskişehirde "geçinemiyoruz" pankartına 18 bin tl ceza yazılmış.
    Tüm sorunlar polisiye çözülmeye çalışıyor, bir sonraki adım bankalara döviz hesaplarınızı kapatın olacak galiba..
    Sonrası malum
    Zaten anayasa mahkemeside onların sayılır,bohçalı dediği için,ülkeyi bitirenler tam gaz gaz vermeye devam

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu mantık doğru.

Bunun bir benzeri de cebinde parası var diye kredi çekmeden ev alanlar. Hemen herkes kredi çekerek ev aldığı için evlerin fiyatı bu gerçekliğe adapte olmuştur. Cash para ile ödeme yapınca hiç indirim alamazsınız çünkü satıcı için fark eden hiçbir şey yok. Para ona trink diye geçiyor zaten. O zaman niye gidip cash para ile ev alınır?

Aynı mantık esnaf için de geçerli. Esnafların neredeyse tamamı kiracı ise ve fiyatlarını buna göre ayarlarken, sen mülk sahibi olduğun için malını ucuza veriyorsan aslında kendini kazıklıyorsun.
    adam rakipleri bitirecek belki dayanamayan marka ve isimler hep kapatırken birileri tarihi adını alır since ... yazar vs. o da bir avantaj sağlar onlara

ya da daha basiti sırf itlik olsun diye yapıyorum da diyebilir.

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Dolar konuşalım dolar. Merkez ne yapar?
    Olması gereken: En azından pas geçmesi.

Olacak olan : 100 baz puan indirim.

Gelmekte olan : Bir cisim.

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    adam rakipleri bitirecek belki dayanamayan marka ve isimler hep kapatırken birileri tarihi adını alır since ... yazar vs. o da bir avantaj sağlar onlara

ya da daha basiti sırf itlik olsun diye yapıyorum da diyebilir.
    Esnaf birbirini yemez, müşteriyi beraber yemek varken

Esnafı boş verin.. Dün öğrendim ki çiftçiler Yem fiyatları aşırı yükseldiğinden danalara yem veremediklerinden direk çiğ sütle beslemeye başlamışlar.. Dolayısıyla Piyasa da çiğ süt satışı yok denecek kadar azalmış.. Burası hayvancılığın başkenti sayılan Kars... Al sana ekonomi..

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Olması gereken: En azından pas geçmesi.

Olacak olan : 100 baz puan indirim.

Gelmekte olan : Bir cisim.
    Teşekkürler EGEDUK. Bana sabit bırakacak gibi geliyor. Rapora da yazmışlar deniyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Esnaf birbirini yemez, müşteriyi beraber yemek varken
    Büyükler küçükleri bitirmek için yerler hemde çatır çatır

fiyatları ayarlar dip fiyat yapar , rakibin elemanlarına yüksek maaş vaat eder türlü türlü alavare dalavereci şeyler yaparlar .

Ekmeği bölüşelim diyen büyük pek görülmez ancak büyükler büyükleri ısırmaz

8. Corona'yı bitirme planı uygulamaya konmuş. Tüm semptomları göstersen dahi doktor onayı olmadan devlet test yapmıyor. Doktor'da ancak işyeri vs. talebiyle sürüntü testine onay veriyor. Test yoksa hasta yok dolasıyla salgında yok.

Sayfa 700/987 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •