Sayfa 700/1005 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    savaş dönemleri tuvalet kâğıtları tavan tavan gitmiş
    hem 1. hem 2. dünya savaşı dönemleri
    hatta büyük buhran döneminde 1929 da bu gerçeklemiş
    son 500 yılda en çok kazandıran sektörde dondurma üreten firmalar olmuş
    Kar marjı en yüksek tek sektör
    halka arz böyle bir firma denk gelirse almak unutmak lazım
    Bu seneye damgasını vuran kaat tera oldu
    11 tlden 300 tlye gitti
    Karaduman dayuya soralım, kaç kat çıkmış
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    savaş dönemleri tuvalet kâğıtları tavan tavan gitmiş
    hem 1. hem 2. dünya savaşı dönemleri
    hatta büyük buhran döneminde 1929 da bu gerçeklemiş
    son 500 yılda en çok kazandıran sektörde dondurma üreten firmalar olmuş
    Kar marjı en yüksek tek sektör
    halka arz böyle bir firma denk gelirse almak unutmak lazım
    Hocam makarnacılar küsecek bak

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yurtdışı borsalarda işlem yapıp vergi yükümlüğü doğmuş ve vergi vermiş birisi var mı aranızda. Süreç nasıl işliyor ?
    Geçen yıl "Hazır Beyan" sistemi ile beyan etme çabası ile başlayan sürecin sonunda, vergi dairesine gidip memur ile hesaplamaya çalışmış, işin içinden çıkamayınca şeften yardım istemiştik. Çoğu vergi dairesinde memurlar da konuya hakim değil.
    Kendi tecrübemi yazayım, siz de araştırın:

-Aracı kurumunuzdan vergi beyanına esas olacak biçimde ekstre talep edin.
    (Ben Midas'tan istemiştim göndermişlerdi. Sonra talep çok olunca buna özel formatta yeni bir form gönderdiler tüm kullanılara bildiğim kadarı ile.)

-Diğer vergiye esas gelirleriniz ve vergiden düşülebilecek eğitim-sağlık vb. harcamalarınız ile birlikte kazancınızı hesaplayın.

-Kazancınız o yılın vergiye esas gelir istisnası sınırları üzerinde ise(2024 için 230.000 TL) girdiğiniz vergi dilimine göre vergilendirileceksiniz.

-En temizi vergi dairesinin sakin olduğu bir saatte bir memura hesaplatmak. (İstanbul'un birçok ilçesinde mümkün olmayabilir.)
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu seneye damgasını vuran kaat tera oldu
    11 tlden 300 tlye gitti
    Karaduman dayuya soralım, kaç kat çıkmış
    Cagirma sunu ya. Cevabini bilmiyormus gibi… ne guzel millet yaziyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Benzinde 2.67
    Motorinde 4.04
    İndirim bekleniyormuş.
    depoyu fulleyelim düşüş geçici olacak

6. ABD Başkanı Trump: "Gazze'de büyük bir ilerleme var"

ABD Başkanı Donald Trump, Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff'un kendisine Gazze'de ateşkesin çok yakın olduğunu söylediğini bildirerek, "Gazze'de büyük bir ilerleme var." dedi.

Trump, Hollanda'nın Lahey kentinde düzenlenen NATO Zirvesi'nin liderler oturumu öncesinde İttifak'ın Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir araya geldi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trump, İsrail-İran ateşkesiyle ilgili son duruma değindi.

Trump, "(Gidişat) Bence çok iyi. Çok iyi. İsrail (uçakları) dün geri döndü. Onlarla gurur duydum. İhlal olduğunu düşündükleri için havalanmışlardı. Teknik olarak haklıydılar ama bu pek iyi sonuç vermezdi. Ve uçakları geri döndürdüler." diye konuştu.

ABD Başkanı, İsrail ile İran arasındaki çatışmayla ilgili, "Büyük bir kavga ettiler, okul bahçesindeki iki çocuk gibi." ifadesini kullandı.

Trump, iki tarafın bir süre "kavga etmelerine izin vermeyi", ardından onları durdurmanın kolay olacağını düşündüğünü söyledi.

- Gazze'deki durum

Gazze'deki durumla ilgili Trump, Orta Doğu Özel Temsilcisi Witkoff'un kendisine Gazze'de ateşkesin çok yakın olduğunu söylediğini bildirerek, "Gazze'de büyük bir ilerleme var." dedi.

Trump, zirvenin gündemine ilişkin, müttefiklerden savunma harcamalarını gayrisafi yurt içi hasılalarının (GSYİH) yüzde 5'e çıkarmalarını istediğini anımsatarak, "NATO bizimle çok güçlenecek." ifadesini kullandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Haaretz, Trump'ın aksine, Gazze'de ateşkes müzakerelerinde ilerleme olmadığını yazdı

Haaretz gazetesine konuşan İsrailli bir kaynak, ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamasının aksine İsrail ile Hamas arasında esir takası ve Gazze Şeridi'nde ateşkese varılması için yürütülen dolaylı müzakerelerde henüz bir ilerleme olmadığını belirtti.

Adı açıklanmayan İsrailli kaynak, Trump'ın esir takası ve Gazze'de ateşkes konusunda "büyük ilerleme olduğu" yönündeki açıklaması hakkında Haaretz'e değerlendirmede bulundu.

Söz konusu kaynak, İsrail ile Hamas arasında esir takası ve Gazze'de ateşkes için yürütülen dolayı müzakerelerde herhangi bir ilerleme olmadığını, taraflar arasında olası anlaşmanın şartları hakkındaki görüş ayrılığının sürdüğünü ifade etti.

Trump, NATO Zirvesi'ne katılmak için gittiği Hollanda'nın Lahey kentinde yaptığı açıklamada, Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff'un kendisine Gazze'de ateşkesin "çok yakın olduğunu" söylediğini bildirerek, "Gazze'de büyük bir ilerleme var." demişti.

İsrail resmi makamlarından ise Trump'ın esir takası ve Gazze'de ateşkes müzakerelerine ilişkin açıklaması hakkında henüz bir değerlendirme yapılmadı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Etkili Haber
    @etkiliihhaberr
    ·
    1 sa
    Yeni Şafak yazarı Ali Saydam: (CHP kurultay davası)

"Kılıçdaroğlu çok doğru bir politika izliyor. Zamanında çok eleştirdik ama...

Kılıçdaroğlu bu süreçten güçlenerek çıkar. Sonuç ne olursa olsun Kılıçdaroğlu'na yarayacak.

vayki vay yenişafak bile K.K destekliyorsa insan kendine bir sorar utanır.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Cagirma sunu ya. Cevabini bilmiyormus gibi… ne guzel millet yaziyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Endekis kırmızı yandı abi, çağırın gelsin dayu
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 700/1005 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •