Sayfa 701/1040 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Ben cuma çok kilo almıştım üstad. toplamda epey kiloyu geçtim. ama fotoğraf falan yok. (güvenlik sebebi ile :-))

geçen sene takıldım ama sakın gaza gelip fotoğraf falan gönderme. para işlerinde gizlilik esastır. :-)

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn. Patrick Bateman Siparisiniz onaylanip kargoya verildimi ?

2. Sanal ile fizikinin farkı bu işte. Sanalda piyasa yapıcı istediği her fiyata indirir kaldırır! Makası istediği kadar açar!

Misal bugün TFX ve KT alış satış makası %1.5 yaptı metallerde. Ne alabiliyorsun ne satabiliyorsun! Kitlendin kaldın.

Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Bu zgoldf gram altınla bire bir korele olması gerekirdi bugün neden bu kadar makas açtılar ki. Önümüzdeki günlerde fiyat yansıyacak şeklinde düşünürsek bu durumda ziraat ederinin altında altın satıyor demektir bu

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ev fiyatlarına bakıyorum,dükkan fiyatlarına bakıyorum,arsa fiyatlarına,döviz,hisse ,faiz şu bu sonra sen gene altınını gümüşünü stoklamaya devam et diyorum.Geçen bir yazlık acil fiyatdan satılığa çıktı.Fiyat normalin yüzde 20 altı.Bulunduğu yeri siteyi falan çok iyi biliyorum,kelepir olduğundan da eminim,yahu alayım hanım sevinir,bu yaştan sonra mantığı boşver artık dedim,ben evi gezmek için randevu alana kadar ev satıldı.İnanın resmen rahatladım,olay geçen haftaydı,al buyrun o yüzde 20 lik kelepirliğin yüzde onu üç günde gitti,kalanı da bir aya kalmaz gider.

4. Toplam kullanici sayisi 250bin . neymis 250bin kisi piyasa acilisi ile akin etmis ve o yuzden hizmet verememisler
    Koskoca bankasin nasil bunun onlemini almazsin
    Tfx kullanicilari zaten genelde TL bazinda hesaplama yaptiklari icin cogu kisa vadecidir 20 kurus yukaridan ver 10 kurus asagidan almaya calis
    Uzun vadeli yatirimcisi %5 i gecmez
    ustune birde butun gun boyunca actiklari makas
    gram gumus de sanirim %1 -2 arasinda gidip geliyordu ama gram/usd %3den asagi inmedi
    sanirim sunuda yeni cikarmislar daha onceden gram gumus/$ alabiliyor ve para $ da kaliyordu 2 sefer bsm odeme zorunda kalmiyordun
    Ama suan orada Gram gumus/Usd olmasina ragmen alislar TRY ile bisletiriliyor ve sattigin zaman $ a gecmek istersen 2 sefer BSM odemis oluyorsun

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Sanal ile fizikinin farkı bu işte. Sanalda piyasa yapıcı istediği her fiyata indirir kaldırır! Makası istediği kadar açar!

Misal bugün TFX ve KT alış satış makası %1.5 yaptı metallerde. Ne alabiliyorsun ne satabiliyorsun! Kitlendin kaldın.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5. Sn hkm, gram TL yine geri çekilmeye başladı. Doların yüksrlişi ve düşüşü etkili tabi.
    Tekrar 410TL altına düşer mi sizce ?
    İlginç günlerden geçiriyoruz malum

6. Onceleri sunu soylerdik 1:1 kaldirac kullandiktan sonra sanal yada fiziki farketmez
    Ama bu gozler brentte eksi fiyatlari gordugu icin artik uzun vade icin Sanal= Fiziki diyemiyoruz
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Ben bir video seyretmiştim,hindistanda altında alım vergisi yüzde 12 diyordu.İnanamıştım hala da inanamıyorum.Bilgisi olan var mı.

Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Sn hkm, gram TL yine geri çekilmeye başladı. Doların yüksrlişi ve düşüşü etkili tabi.
    Tekrar 410TL altına düşer mi sizce ?
    İlginç günlerden geçiriyoruz malum
    Yok bence düşmez.Altının ons bazında da patlaması yakındır.Orada da matematik çok sıkıştı tutamazlar.Altın orda duruyor,sen 800 milyar dolarlık para miktarını sade fed olarak 7.5 trilyona çıkarıyorsun.1.9 trilyon milletin cebine koyuyorsun,ve 2 trilyon daha basarım bu yıl diyorsun,sonra da altın 2011 zirvesinin bile altında kalsın diyorsun.Bu matematik işler mi.)))))) İşlemez ,işlemesi mümkün değil,yakında altın nerde kalmışttık der.4 ay kadar çay sigara molası verdi sayın.Yoksa yön değişmez.

Sayfa 701/1040 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •