dumenden haydar
@dumendenhaydar
·
29d
Dün benim çocuğa ekmek alsın diye 15 TL verdim. 3 ekmek almış para üstü vermediler diye saatlerce ekonomi çok kötü diyip durdu. 12 yaşında!
@erefefik
Ahaaaaaa... Said Sefa fetöcüsüsünü gördünüz mü, dünkü mesajında nasıl hedef saptırdı? Azerbaycan'da olduğunu iddia ediyordu, mesajı kopyalamıştım.LEVENT GÖKTAŞ BULGARİSTAN'DA YAKALANDI...
Hadi bakalım Almanya, bizim 4 denizaltıyı ya tamamlarsın, ya tamamlarsın...Bize denizaltı lazım. Mavi Vatan üçün...
Türkiye'nin ihtiyacı olan denizaltılar ve helikopterler, uçar birlikler, tankların hiçbir önemi yok. Ayrıca bir sürü para, zaman ve emek harcanan Anadolu LHD'si var. Tamamen gösteriş. Karadeniz'de Rusların amiral gemisini batırdılar. Tabii ki iha ve sihalar gereklidir.
İyi yoldayız. Devamke...
@erefefik
rxpu
@r_x_p_u
·
1 sa
18.22 vurdu çekti.
@erefefik
Adalet Bakanlığı ve EGM İnterpol Daire Başkanlığı, Göktaş’ın Türkiye’ye iade edilmesine yönelik işlemlere başladı.Son dakika: Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol Daire Başkanlığı’nın talebi üzerine hakkında kırmızı bülten çıkarılan Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari emekli albay Levent Göktaş, Bulgaristan’ın Svilengrad şehrinde yakalandı.
@erefefik
F. Sibel Gürcihan
@FSYuksek
·
4d
Levent Göktaş, Bulgaristan'da yakalanmış. Yakalanmadan (veya teslim olmadan) üç gün önce aralarında
@ismailsaymaz
'ın da olduğu bazı gazetecilere 7 sayfalık bir mektup göndermiş ve bu "değerli" gazetecilerimiz mesleklerine bir kez daha ihanet ederek mektubu sümen altı etmişler++++Tabii Göktaş yakalanınca mektubu sümenin altından çıkarmak icap etti. Sabah Halktv'ye uykulu gözlerle bağlanan İsmail Saymaz, 3 gün önce kendisine gönderilen mektuptan "şimdi haberdar olduğunu" söyleyerek komik duruma düştü. Üste bir de "Benim haberim olsa anında yayımlardım"++.................................................. .....++diye "gazetecilik" cakası attıBu tafra en az Levent Göktaş'ın mektubundaki "Ben Hablemitoğlu'nun adını cinayetle suçlandıktan sonra duydum" ifadesi kadar inandırıcıydı be İsmail. Levent Göktaş olayı ile ilgili gün içinde yazacaklarım olacak.
@erefefik
Boğazlardan geçen gemiler için navlun ücretinin arttırılması sebebiyle Türkiye de etkilenebilir. Bence etkilenmeyecek.Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr #Novak, Rus petrolüne yönelik tavan fiyat uygulanmasını destekleyen ülke ve şirketlere petrol ve petrol ürünü satmayacaklarını söyledi.
@erefefik
Yer İmleri