Sayfa 701/716 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711 ... SonSon
Arama sonucu : 5727 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    İlaca vergi konmadı. Bu yalan. Sende yalan makinasısın
    İnternetten blumberg tv haberine bakarsan görürsün.Ama son haberde 90 gün askıya alındı diyor.Şimdi 1.Ç ve 2.Ç bilançoları gelince 40 TL alrına inebiliriz.Senin için üzücü olacak biliyorum.Hadi bir şeyler yaz da gülelim.

2.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    İnternetten blumberg tv haberine bakarsan görürsün.Ama son haberde 90 gün askıya alındı diyor.Şimdi 1.Ç ve 2.Ç bilançoları gelince 40 TL alrına inebiliriz.Senin için üzücü olacak biliyorum.Hadi bir şeyler yaz da gülelim.
    40 tl hmm... Blumberg mi öğretiyo böyle şeyleri sana 😁😁.

İlaca vergi geldi yalanını ortaya çıkardım. Şimdi de 40 tl altına düşecek dedin. Yüz yok sende. O yüzden yalan bitmez. Kendin çal kendin oyna 😁😁😁

3. 60 TL altı dedim, farklı sebeplerde de olsa geldi.Şimdi eğer 1Ç ve 2Ç bilançosu ilaç zammıda gelmeden belli olunca göreceğiz.

4. Blumberg TV ilaç gümrük vergisi diye arattıran arkadaşlar görebilir.Bu arkadaş artık sağlıklı düşünemiyor, sadece hakaret ediyor,büyük resmi göremiyor üzüntüsünden.Nah kazanırsın bu kafa ile
    Son düzenleme : pej; 09-04-2025 saat: 22:46.

5. Bu dönemler birçok fikri ve veriyi değerlendirip doğru yatırımları yapınca büyük paralar kazanma dönemi, her zaman gelmez.Kafanı kapatırsan giderek batarsın.Şimdi bu dönemde bu ticaret savaşının sonuçlarını doğru tahmin edip fırsatlardan yararlanma dönemi.

6.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Blumberg TV ilaç gümrük vergisi diye arattıran arkadaşlar görebilir.Bu arkafaş artık dağlıklı düşünemiyor, sadece hakaret ediyor,büyük resmi göremiyor üzüntüsünden.Nah kazanırsın bu kafa ile
    Çok üzüntülüyüm

7. ABD borsaları coştu, bu yarın bizide olumlu etkiler.Ama acı gerçekler çarpacaktır bir süre sonra.Doğru yönde tahmin büyük kazançlar.

8. 40tl hedef veren kuş beyinli nerede? Bide bu kafasınagöresallayan falan vardı, nerde bu, dayağı yiyen gitti dayağı yiyen gitti. O hıyarlardan Bi tek bu 40 lira hedef veren kaldı. Onunda miadı dolmak üzere. Yaptığım saplamalarla hepsinin oyununu ortaya çıkarmaya devam edicem. 😁😁

Konunun özünü bilmeyenler için, bu 40 tl altını işaret eden herif, çok değil 1 yıl önce 20 dolar çok düşük bir hedef gibilerinden hedefler veriyordu. 1 yılda 20 dolarlık hedeften 80 cente hedef güncellenmez. Ya o zaman yalan söylüyordun, ya da şimdi. Velhasıl kelam pozisyonuna göre konuşarak, art niyetli tutum sergiliyor. Artniyeti gördüğüm an ayarrrr oluyorum. Huyum kurusun

Sayfa 701/716 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •