Sayfa 701/1004 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Viop LIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sen işini biliyorsun ..

Oturduğun yerden para kazandıran 2 şey;

1- Arsa
    2--Borsa
    Bu işin piri ;sn ikigözümdür...

Orta vadeli ,diplerden ucuz hisse alıp,zamanı gelince arsaya(ev de olur) yatırdı...ve servet kazandı.20 yıldan fazladır borsadayım..Denemediğim yöntem kalmadı.Yüzlerce yatırımcı-borsacı ile tanıştım.Onların metodlarını da biliyorum.Gördüğüm en iyi yöntem bu oldu.

Hele VİOB u asla önermem.Hayatınız kayar,erken yaşlanırsınız.Zaten tahta kurumuş 50-60 kontrat dönemezsiniz.yılda 2 kere resetleme olur.Mutlaka birine denk geliriz.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu işin piri ;sn ikigözümdür...

Orta vadeli ,diplerden ucuz hisse alıp,zamanı gelince arsaya(ev de olur) yatırdı...ve servet kazandı.20 yıldan fazladır borsadayım..Denemediğim yöntem kalmadı.Yüzlerce yatırımcı-borsacı ile tanıştım.Onların metodlarını da biliyorum.Gördüğüm en iyi yöntem bu oldu.
    Abka kendine mezar aldın mı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Abka kendine mezar aldın mı
    Öteki tarafa yatırım yap mı diyorsun?

Haklısın.Kefenin cebi yok.

Mezar dediğin ;köyümüzdeki mezarlıkta bir kepçe darbesiyle açılır.

Hatta önceden açıyorlardı.Hazır bekliyordu.Sonra UGURSUZLUK getirir diye kapattılar.

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sen işini biliyorsun ..az

Oturduğun yerden para kazandıran 2 şey;

1- Arsa
    2--Borsa
    Az kalsın başkanın boruyu bana döşüyorlardi borsa demek stres demek boyuna sigara içiyorum

5. ikigözüm - nohut örnek veriyorsun ya Abka ne zaman yapmış 25-30 sene önce şimdi nerden arsa almayı düşünüyorsun burada kazandığınla insanlar köyünde ev yaptırmadan sadece belediyeye 400.000 veriyorsun daha yerine ve belediyesine göre değişir.
    o işler bitti artık.
    geçen bir gençle karşılaştım ben bu dünyaya sadece nefes almak için gelmedim diye cümle kullandı , artık mal mülk hepsi yalan dünya tamamen bozulmuş sevdiklerinizle gün geçirin sağlığınıza dikkat edin yeter.
    Bırakacağınız malda orta kararlı olsunki kardeşler birbirine küsüp ata toprağını unutmasın.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ikigözüm - nohut örnek veriyorsun ya Abka ne zaman yapmış 25-30 sene önce şimdi nerden arsa almayı düşünüyorsun burada kazandığınla insanlar köyünde ev yaptırmadan sadece belediyeye 400.000 veriyorsun daha yerine ve belediyesine göre değişir.
    o işler bitti artık.
    geçen bir gençle karşılaştım ben bu dünyaya sadece nefes almak için gelmedim diye cümle kullandı , artık mal mülk hepsi yalan dünya tamamen bozulmuş sevdiklerinizle gün geçirin sağlığınıza dikkat edin yeter.
    Bırakacağınız malda orta kararlı olsunki kardeşler birbirine küsüp ata toprağını unutmasın.
    itibar veremedim....ağzına sağlık....
    16.07.2024 - 10.12.2024

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Hele VİOB u asla önermem. Hayatınız kayar, erken yaşlanırsınız. Zaten tahta kurumuş 50-60 kontrat dönemezsiniz. yılda 2 kere resetleme olur. Mutlaka birine denk geliriz.
    MAŞAALLAH Borsada da gün geçtikçe yatırımcı sayısı artıyor ...

Ayrıca: Borsa çılgınlığı sürerken dolandırıcılara dikkat. City Bank’tan arıyoruz diye beni bile aradılar.
    Başında Citibank deyince ciddiye alıp dinliyorsun sonra mevzu Foreks 400 kaldıraca dönüyor. DİKKAT

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Arsa olmazsa ev de olur.Yani BORSADA KAZANILAN PARA belli zamanlarda sistem dışına çıkarılmalıdır.

Ankara da bir ev var...son 13 yıllık dolar bazlı grafiğine baktım.Tabi bu grafiği kendim çizdim.

Bu ev 2010-11 yılında 130 k dolarmış.

Sonra 2020 yılında 65 k dolara kadar indi.(yan komşu sattı)

2023 nisan ayında 120-30 k dolar oldu...(seçim öncesi)

Şimdi 115 k dolara satılır..

Yani dibi 65 k dolar ama tepesi 130 k dolar olan bir sinüs grafiği var..

Bu ev ne zaman 65-75 k dolar olursa o zaman diğer evlerde makul aralığa gelmiştir,derimm..

Elimde başka örnek olmadığından bu sonuçta bir gösterge olur.

Sayfa 701/1004 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •