Sayfa 702/1000 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hadi arkadaşlar kendini seküler kabul eden kesimin en büyük sorunu bu;en basit konuda bile bir çok fikir ayrılığı;alın size farklı bir bakış açısı daha hepiniz aşılama önceliği konusunda kendinize göre haklısınız,peki eşi korona servisinde çalışan 50 yaş üstü bireyler ne zaman aşılanmalı?a-sırası geldiğinde b-aynı evde kalan 2 bireyden birinin aşı sırası geldiğinde evdeki diğer bireyde aşılanıyor,yüksek risk gurubu ile aynı evde kalan bu insanlarda bir an evvel aşılanmalı..c-bırak aşıyı falan şimdi bildiriden mağduriyet üretme zamanı..
    İki seçeneğiniz var. Ya herkese aşı vurursunuz. Yada ince eleyip sık dokursunuz.
    Bazen yolda çukurlara ve trafiğe denk geliyorum. Söyleniyorum kendimce çözüm üretiyorum. Sonra diyorum ki, her gün bu yolu belediye başkanı kullanıyor. Benim gördüğümü o neden göremiyor ? Sizce neden ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. sabah üniversite hastahanesinde tanıdık doktor aradı
    burası berbat ötesi sakın virüs kapma diyor, 800'e yakın covid hastası varmış
    hasta olanları durumu çok kritik olup olmayan diye ayırmaya başladık artık diyor

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İki seçeneğiniz var. Ya herkese aşı vurursunuz. Yada ince eleyip sık dokursunuz.
    Bazen yolda çukurlara ve trafiğe denk geliyorum. Söyleniyorum kendimce çözüm üretiyorum. Sonra diyorum ki, her gün bu yolu belediye başkanı kullanıyor. Benim gördüğümü o neden göremiyor ? Sizce neden ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Belediye Başkanı nın gözlerinde sorun olabilir....aklıma başka neden gelmiyor,asla ve kati Bel.Başk. vatandaş için harcanması gereken parayı kendi siyasi ve ideolojik amaçları için harcamamıştır....

Yorumsuz.

USD/ARS , arşa çıkmış şeklinde yorumlayabiliriz belki.

Adamlar yalan yannış şey mi yayınlasınlar, dolar gayme olmuş 8 kaat.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    USD/ARS , arşa çıkmış şeklinde yorumlayabiliriz belki.
    Kim bilir, belki de zaman makinesini icat etmiş geleceğe bakıyoruzdur.

Sayfa 702/1000 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •