Sayfa 703/999 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    fonlarda oranlar yarın 21'in altına gelirse takasbank para piyasasına kendiniz direkt yatırım yapabilirsiniz ama stopaj 15% olur. Aylıkta 22.50% alınabilir. Yarın fiyatlama alacağım.
    Yarın gelmeyebilir. 15 Martta başlayacak mevduat zorunluluğu ppf için.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by 40YILLIKSANAYICI Yazıyı Oku
    Evet teşekkür ederim öyleymiş.

Aracı kurumlar merkez bankasından ters repo oranı alabiliyor anladığım kadarıyla KAP a bildirerek kısa vadeli.

Dolayısıyla PPF lerde de hep belirli kısa vadelere alınmış ters repolar vardı bittikçe yenisi alınan.

Bireysel yatırımcılar için bankaların verdiği repo oranları ne yazıkki mevduat faiz oranlarının altında
    Tacirler Yatırımda Otomatik yapıyormuş. Tacirler ile çalışanlar daha ayrıntılı bilgi verebilir sanırım.

Hesabınızda boşta nakit kalmaz!

Riskten kaçınmak amacıyla yatırımınızı günlük olarak değerlendirmek isterseniz, düzenleyeceğimiz sözleşmeler ile birikimlerinizi BİST Repo/Ters Repo işlemleri ile otomatik olarak repoyla, Takasbank para piyasalarında ve bankalarda değerlendirebiliriz.

http://www.tacirler.com.tr/Hizmetler/Hazine.aspx

3. VIOP hesabında likit kalıp bağlama avantajı kaldı sadece sanırım...Ama oraya da ayar çekerler

Bir de iradesiz davranıp poz. açmamak lazım endeks veya USD kontratında...Bu tehlike de var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Tacirler Yatırımda Otomatik yapıyormuş. Tacirler ile çalışanlar daha ayrıntılı bilgi verebilir sanırım.

Hesabınızda boşta nakit kalmaz!

Riskten kaçınmak amacıyla yatırımınızı günlük olarak değerlendirmek isterseniz, düzenleyeceğimiz sözleşmeler ile birikimlerinizi BİST Repo/Ters Repo işlemleri ile otomatik olarak repoyla, Takasbank para piyasalarında ve bankalarda değerlendirebiliriz.

http://www.tacirler.com.tr/Hizmetler/Hazine.aspx
    Evet 1000 TL üzeri otomatik repo var. %4 faizi, çok düşük.
    ben otomatik repo talimatını iptal ettim.
    Onun yerine İstanbul Portföy Kısa vadeli Borçlanma aracı fonu alıyorum.
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IST
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

6.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Evet 1000 TL üzeri otomati repo var. %4 faizi, çok düşük. ..ben otomatik talimatı iptal ettim. Onun yerine İstanbul Portföy Kısa vadeli Borçlanma aracı fonu alıyorum.
    Teşekkürler bilgilendirme için. %4 faiz mi ? O zaman hiçbir espirisi yok. Benim kurum daha insaflıymış günlük vadeli yapıyor %25 komisyon alıyor getiri üzerinden %15 gibi bir faiz kalıyor bana Bende FIL FİBA PORTFÖY PARA PİYASASI FONU alıyorum boşta kalan nakitle.

7.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Blomdaki şuan konuşan kişi dilimize tercüman olmuş doğru söylüyor 15 milyar neki mevduat büyüklüğü tr de 2 trilyonken...

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Blomdaki şuan konuşan kişi dilimize tercüman olmuş doğru söylüyor 15 milyar neki mevduat büyüklüğü tr de 2 trilyonken...
    15 milyarın çoğu mevduat yardımcısından geldi zaten tekrar mevduata dönecek. Pek bir etkisi olmayacaktır yani.

Sayfa 703/999 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •