Dolar bazlı ödeme yapılan 5 li çete yine memnun
Ülke 5 li çeteye çalışıyor resmen
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Dolar bazlı ödeme yapılan 5 li çete yine memnun
Ülke 5 li çeteye çalışıyor resmen
Ben ülkemin insanını anlamıyorum. Beyaz yaka olarak artık eskisi gibi paralar almıyoruz ama ya asgari ücret ile yada 3-4 bin TL le geçinen insanlar hala mevcut iktidar dan memnunlar...
Çalıştığım işyerinde çay saatlerinde hala savunanlar var ve bunların maddi durumları kötü, birinin evi yok birinin arabası yok fakat azılı şekilde savunuyorlar..
Ben bu sene kadar hiç zorlanmadım bütçeyi ayarlarken. Üstelik kira ve zeytinlik var.
Allah yardımcısı olsun asgari ücret ile gecinenlerin...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yolda giderken lastik patladı. Tamirci çağırdım bakalım tamir ede bilecek mi? Ama kan akmadı. Pazartesi hafifi eksi açacaz bence başka bişi olmaz.
Tofaş sa parçası UCUZ dedik[emoji6]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dow jones'i hepimiz takip ediyoruz. bu endeks verileri takip ederek yükselip düşüyor. işsizlik, enflasyon, istihdam vs. her şey öngörülebilir, şeffaf açık, stabil.
gel bize bak. lunaparklardaki korku treni.
arz ederim.
Aynı durumu bende yaşıyorum..
Maaş a göre bütçe ayarlayayım diyorum olmuyor kimi zaman..
Ama bu asgariler neden bu kadar rahatlar nedenini sen de bende aslında iyi biliyoruz..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis ile arası mı ne acıkmış..
Reis elektrik alamıyormuş artıkM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri