Sayfa 704/896 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 7168 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. güzel bir gun dilerim az dayaklı yukarı yönlu olur inşallah...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. gesan forumu boş satan eupower da almış soluğu sanırım tahtacı terse getirdi yine ytd..

3. gesan 17 liradan halka arz oldu. halka arz oldugunda europower değerlemesi 550 milyondu. europower şu anda 18 milyar yani 32 kat yapmış durumda. gesanın halka arz fiyatı olan 17 lirasının %56sı yani 9,50 lirası 32 kat yapsa şu anda gesan kısmı hariç sadece europower kısmından 304 tl+gesan olarak fiyatlanmalı zira elde edeceği karların %56sı gesanda konsolide olacak. solo gesan europower ın 3 katı ciro ve kar elde ediyor bu arada. ayrıca europower ın her büyümesi gesan ın rekabet avantajını olumlu etkileyerek gücünü artırmakta. ben europower ın ilk alım fırsatında x2 yaparak 80 liralara geleceğini düşünerek bu hesabı yapmış ve 1 adet hisse satmadan gesanda beklemiştim. eğer europower bu fiyatlarda kalacak ise gesan en az 304+gesan solo ile fiyatlanmalı. bakalım gelecek günler neye gebe?

4. bugun daha hızlı bir çıkış beklerdim gesan dan ama onunda kafası karışık demekki...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    gesan 17 liradan halka arz oldu. halka arz oldugunda europower değerlemesi 550 milyondu. europower şu anda 18 milyar yani 32 kat yapmış durumda. gesanın halka arz fiyatı olan 17 lirasının %56sı yani 9,50 lirası 32 kat yapsa şu anda gesan kısmı hariç sadece europower kısmından 304 tl+gesan olarak fiyatlanmalı zira elde edeceği karların %56sı gesanda konsolide olacak. solo gesan europower ın 3 katı ciro ve kar elde ediyor bu arada. ayrıca europower ın her büyümesi gesan ın rekabet avantajını olumlu etkileyerek gücünü artırmakta. ben europower ın ilk alım fırsatında x2 yaparak 80 liralara geleceğini düşünerek bu hesabı yapmış ve 1 adet hisse satmadan gesanda beklemiştim. eğer europower bu fiyatlarda kalacak ise gesan en az 304+gesan solo ile fiyatlanmalı. bakalım gelecek günler neye gebe?
    pardon bu hesaplama yanlış bir hesaplama olmuş, dikkate almayın. tekrar kontrol ediyorum.

6. Şirket şöyle bir twit atmış 1 saat önce:
    Güneşten Enerjiye yatırımlarımız devam ediyor. Peak PV Solar ile Elit Sertifikasyon arasında 2021 Versiyonu UL 61215 & UL 61730 Standartları kapsamında C SGS US Amerika ve Canada Belgesi Sözleşmesi imzalanmıştır. Hayırlı ve verimli olmasını diliyoruz.
    Kapa da atılır mı? Kap kapsamına girmiyor mu acaba?
    Güzel habere benziyor.
    Yeni ufuklara yelken açıyoruz gibi.

7. Şimdi bir ihale daha geldi 41 milyon tl. daha yazalım listeye

8. Şirket devamlı büyüyor ihracat tarafından da işleri alıyor ihtiyaç olmayan parayı bağladık doğru şirket ye oldugumuza göre gerisi nasip. Haftaya 60-63 gecebilsek seçimden sonra yeniden gideriz

Sayfa 704/896 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •