Sayfa 705/961 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Son hareket küresel gibi.. yani akbabalar Arjantin güney Afrika Brezilya Türkiye vs ne bulurlarsa dalıyorlar.. bunların zaten ana gıdası leş..

Bizde tabii mb ve siyasi ortam da bu harekete zemin hazırladı iyice..

birileri 2 ocak ta Uzakdoğu dan gelen resti görmüş ve artırmış da diyebiliriz belki [emoji846]
    2 ocakta gece doları 6 ya getiren hareketi mi diyorsunuz? Kimdi onlar peki?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

2.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    2 ocakta gece doları 6 ya getiren hareketi mi diyorsunuz? Kimdi onlar peki?

Karmaşık işler.. cevabı ben de bilmiyorum aslında ama bu forumda bilenler vardır , olabilir 🙂
    ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Karmaşık işler.. cevabı ben de bilmiyorum aslında ama bu forumda bilenler vardır , olabilir [emoji846]
    Eyvallah kardeş.

abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

4. https://www.youtube.com/watch?v=zWjYbF_kfBA
    Yukarıdaki videoyu izlediğinizde Venezuela nın nasıl battığını göreceksiniz. İzlerken Hügo Çavez döneminden başlayan ve Madura ile devam eden süreçte gerek siyasi alanda gerek özgürlük ve demokrasi alanında gerekse ekonomi alanında atılan adımların bire bir kopyala yapıştır hangi ülke ile aynı olduğunu göreceksiniz. Umarım o ülkeninde sonu aynı olmaz.
    An itibariyle 1 USD=248.832 Bolibar ve Venezueladaki enflasyon %489.000 düzeyinde

Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=zWjYbF_kfBA
    Yukarıdaki videoyu izlediğinizde Venezuela nın nasıl battığını göreceksiniz. İzlerken Hügo Çavez döneminden başlayan ve Madura ile devam eden süreçte gerek siyasi alanda gerek özgürlük ve demokrasi alanında gerekse ekonomi alanında atılan adımların bire bir kopyala yapıştır hangi ülke ile aynı olduğunu göreceksiniz. Umarım o ülkeninde sonu aynı olmaz.
    An itibariyle 1 USD=248.832 Bolibar ve Venezueladaki enflasyon %489.000 düzeyinde
    Desene Temmuz ayında karpuzun kilosunu 5 tl ye yeriz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Erdoğan varken kur yere düşmez... Yandaş TV ler Venezuela Baskaninin Erdoğan'ın verdiği desteği meydanda halkına bildiriyor...Kime rağmen? ABD Başkanı Trumpa rağmen. Hep söylüyoruz...Erdoğan varken kur düşmez. Düştüğü zaman yardım hemen gelir...Asrın lideri olmak böyle bir şey olmalı....Madem ABD onbinlerce kilometre öteden bizim sinirimiza müdahale ediyor, biz de dünyanın öteki ucuna rahatlıkla burnunuzun sokabiliriz... Büyük devlet olmak budur... Dünya beşten büyüktür.

Buyrun yeterince belanızı yokmuş gibi nur topu gibi bir bela daha...

Yarın kur ne olur göreceğiz.

Ya öbür gün?

7. Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Tamam gıda enflasyonu çok yüksek ama dikkatimi çekti; misal ıspanak beylikdüzü pazarında 7 lirayken sultangazi pazarında 4 lira.
    Bugün pazardaydım. Balık alıp çıkıyorum genelde.. hamsi kilosu 7 lira yazmışlar kimse dönüp bakmıyor.. çünkü bayat.. uyanıklar hamsi bolken fiyatı yükselsin diye kasalarla dondurucuya atmışlar şimdi aynı fiyattan satacaklarını düşündüler.. 3 liralık hamsiyi en iyi sezonunda ama 15 liraya sattılar millete..
    Her ne kadar muhalifte olsak benim 30 yıllık ticari anlayışımla bu ülkede halkın ulaşabilir olduğu herşey o döneme göre fahiş fiyatlanıyor
    Misal 2005-2015 konut alımı tavandı ve 20 m2 evlere 500-1 milyonlar verildi
    Otomobilller 50 den 150 ye sadece 3-4 yılda çıktı..
    Şimdi ise millet alım gücüne göre tek eriştiği şey gıda olduğu için bu sefer gıda tüccarları vuruyor darbeyi..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Buna sebep olan kim ? Politikaları ile ?

Çözüm bulacak kim ? İzleyeceği politikalar ile ve alacağı kararlar ile ? Denetimlerle ?

Neden yapmıyorlar acaba ?

Bu düzenden/sistemden faydalananlar kim ? Grift ilişkiler mi var ?

Sayfa 705/961 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •