Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 705/1004 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: Viop XXXV

1. THY short mu hala
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    xbank saatlikte 2 gündür gıdım gıdım çıktı, 1 saatte tümünü geri verdi. malı resmen kucağa bıraktı.

az bir şey spot erdemiri 17,03 pasife satış yazdım saniyesinde bildirim mesajları uçuştu. bu iblisler neyin haberini aldı anlamadım.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    THY short mu hala

hala şort ağam evet.
    ama olsun. ev emlak işleriyle uğraşıyorum pek bakamadım. saatlikte gömmüşler, dışarıdaydım. olmadı stop loss yaparız.
    audentes Fortuna iuvat

3. Neden ülke bilerek fakirleştiriliyor diye soranlar olmuş. Kendi içlerinden üst düzey birinin yorumunu direk yazıyorum : “karınlarını doyurursak bize oy vermezler. Aç bırakıp yardım yaparsak şükür edip oy verirler”

4. Hayırlı olsun hayırlısı olsun..
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hala şort ağam evet.
    ama olsun. ev emlak işleriyle uğraşıyorum pek bakamadım. saatlikte gömmüşler, dışarıdaydım. olmadı stop loss yaparız.

5. "2021*yılı Ağustos ayında geçen yılın aynı ayına göre;*İhracat, % 51,8 artarak 18 milyar 912 milyon dolar..." ve eylül ayı % 30 artmış.
    Bilanço dönemlerini düşünürsek belki de bilinçli olarak dövizin yüksek kalması isteniyordur

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Neden ülke bilerek fakirleştiriliyor diye soranlar olmuş. Kendi içlerinden üst düzey birinin yorumunu direk yazıyorum : “karınlarını doyurursak bize oy vermezler. Aç bırakıp yardım yaparsak şükür edip oy verirlerâ€
    Mantık guzel
    Son düzenleme : Moruk; 08-10-2021 saat: 22:04.

7. Benim tespit ettiğim sorunlar. Birincisi kredi musluğu kapanırsa tıkanır. Bu süreçte 3-4 kredi çekenler çoğunlukla bunu çevirmez. Çok batık kredi var. Kaç tane banka varsa ondan al öbürüne yatır şeklinde dönüyor. Çoğunun limiti dolar bazlı ödeme gücü ihtimali yok. Ha üçe ha beşe batmış. Tarım hayvancılık turizm ulaşım hizmet dahil çoğu sektör kredi borcunun bu şartlarda ödeyemez. TÜİK verilerii ile oynayarak sadece küçülüyoruz. Hâlbuki devlet çok şişman ve doymuyor. Göçmenler de kalifiye haricinde gönderilmeli. Şu şartlarda yönetim değiştiğinde bu sistemde ekonomi de yürümez. Asgari ücretliyi geçtim ortadirek bile tek maaş ile geçinemez. A dan Z ye %40 herkesten çalındı. Birde akp döneminde ki kadrolar temizlenmeden ülke bir yere varamaz. Kpss olmadan atananlarin hepsi ihraç edilmeli. Ülkede vali ye tek bir araç yeter geri tüm makam araçları yasaklanmalı. Emekli olanlara dahil koruma ve araç vermemeli. Sadece köylerde ve merkezlerde imam ve muhtar olmalı gerisi iptal olmalı. Devlet yapı olarak çok küçülmeli. Ulaşım sistemi toplu ulaşım harici ve hizmet sektörü hariç yollar bireysel için pahalı olmalı ve vergiler daha da artmali

8. Akp kadroları temizlenmeden parlamenter sisteme geçersek her adımda engel olur bu akp kadro yapısı. Adalarda ki kiracıyi bile çıkaramazsin.

Sayfa 705/1004 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •