THY short mu halaM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
THY short mu halaM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden ülke bilerek fakirleştiriliyor diye soranlar olmuş. Kendi içlerinden üst düzey birinin yorumunu direk yazıyorum : “karınlarını doyurursak bize oy vermezler. Aç bırakıp yardım yaparsak şükür edip oy verirler”
Hayırlı olsun hayırlısı olsun..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"2021*yılı Ağustos ayında geçen yılın aynı ayına göre;*İhracat, % 51,8 artarak 18 milyar 912 milyon dolar..." ve eylül ayı % 30 artmış.
Bilanço dönemlerini düşünürsek belki de bilinçli olarak dövizin yüksek kalması isteniyordur
Benim tespit ettiğim sorunlar. Birincisi kredi musluğu kapanırsa tıkanır. Bu süreçte 3-4 kredi çekenler çoğunlukla bunu çevirmez. Çok batık kredi var. Kaç tane banka varsa ondan al öbürüne yatır şeklinde dönüyor. Çoğunun limiti dolar bazlı ödeme gücü ihtimali yok. Ha üçe ha beşe batmış. Tarım hayvancılık turizm ulaşım hizmet dahil çoğu sektör kredi borcunun bu şartlarda ödeyemez. TÜİK verilerii ile oynayarak sadece küçülüyoruz. Hâlbuki devlet çok şişman ve doymuyor. Göçmenler de kalifiye haricinde gönderilmeli. Şu şartlarda yönetim değiştiğinde bu sistemde ekonomi de yürümez. Asgari ücretliyi geçtim ortadirek bile tek maaş ile geçinemez. A dan Z ye %40 herkesten çalındı. Birde akp döneminde ki kadrolar temizlenmeden ülke bir yere varamaz. Kpss olmadan atananlarin hepsi ihraç edilmeli. Ülkede vali ye tek bir araç yeter geri tüm makam araçları yasaklanmalı. Emekli olanlara dahil koruma ve araç vermemeli. Sadece köylerde ve merkezlerde imam ve muhtar olmalı gerisi iptal olmalı. Devlet yapı olarak çok küçülmeli. Ulaşım sistemi toplu ulaşım harici ve hizmet sektörü hariç yollar bireysel için pahalı olmalı ve vergiler daha da artmali
Akp kadroları temizlenmeden parlamenter sisteme geçersek her adımda engel olur bu akp kadro yapısı. Adalarda ki kiracıyi bile çıkaramazsin.
Yer İmleri