Sayfa 705/1001 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: Viop XXXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    dow tarafında tamamen cuma'ya odaklandım.
    pazartesiden itibaren 3 gündür sürekli yazıyorum gerçi.
    perşembe-cuma (ama en geç şubat sonuna kadar) dow'da büyük tenzilat bekliyorum.
    yanılma payım yüksektir!
    not olarak dursun

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Kaynağı doğrulamak lazım tabi ama işte bu kadar üst perdeden çıkışların bir cevabı olacaktı.

"Rus savaş uçakları Suriye'nin El Bab kentini bombaladı bölgeye çok sayıda ambulans sevk ediliyor"
    Bana biz usulen böyle konuşuyoruz onlarda usulen böyle cevap vermiş gözüküyor gibi geliyor. Gün içi forumda paylaşılan bir haber de sanırım Lavrov Tr tutumu ilişkileri etkilemez demişti yanlış hatırlamıyorsam. Putin ile görüşmede büyük kriz vs oldugunu dusunmuyorum

3. Beyaz Saray: Hiçbir senaryoda Biden Ukrayna'ya asker göndermeyecek
    Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD'nin Rusya'nın adımlarına sert ekonomik yaptırımlarla yanıt vereceklerini ancak Başkan Joe Biden'ın hiçbir senaryoda Rusya ile savaşmaları için Ukrayna'ya Amerikan askerlerini göndermeyeceğini açıkladı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Rus borsası yine %10 eksi !

5.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    4222 geç kalmış değilsin acele edersen yetişir
    Güzel bir RSI uyumsuzluk var ama tabi bu kadar olumsuz haber akışında teknik göstergeler ne kadar çalışır muamma.

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Rus borsası yine %10 eksi !
    Yarın bizde de açılış sıkıntılı olacak gibi. Bakalım margin call sonrası ne yapacak pala.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. 8 Şubat'tan bu yana yabancı takas oranı gıdım gıdım da olsa yükseliyor. %39.58'den %40.27'ye geldi. %1'lik yükseliş gümbür gümbür alıyorlar dedirtmez ama az da değil. Özellikle de bu gümdemde. Gerçi bir benzeri Ocak başında yaşanmıştı sonra çakmışlardı aşağı. Net konuşmak için daha fazla alımı görmek gerek.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Rus oligarkların 220 milyar usd I varmış
    Batı bankalarında..

Teorim, rusların mastercard, visa ve a. Express kart kullanımını iptal et, savaş bitsin..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 705/1001 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •