Sayfa 706/852 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by Demisporlu Yazıyı Oku
    Değerli Arkadaşlar,

Twitter'de binlerce takipçisi olan borsa yorumcularından yardım alalım. en azından gündem yapmaları konusunda. az önce bu konuda başarısızda olsa bir girişimde bulundum. en azından denemekte fayda var.
    kesinlikle hocam yazılabilecek ve destek istenebilecek twitter adresleri
    şimdi tam adresleri yazacaktım ki @kahraman_harun nickli çakal destek çıkacağı yerde köstek olmuş gördüm vazgeçtim

kipa ile ilgi,li harun kahraman bence spk onaylar birleşmeyi demiş bir de utanmadan iyi oldu size der gibi söylemiş.https://twitter.com/kahraman_harun/s...35613480251392

2.  Alıntı Originally Posted by WobTrader Yazıyı Oku
    Ben bizzat Demirdöküm'de bunu yaşadım. Twitter'de sesimizi duyurduk Bloomberg haber yaptı ve 5 liradan elimizden alınmak istenen hisse sesimizi duyurduğumuz için SPK'tarafından 9 TL olarak değer buldu. Her yer (buna sosyal medya dahil) sesimizi duyurmamız şart.
    Tebrik ederim .durmak yok yola devam.dik duralım yarın genel kuruldaki arkadaşlar elinden gwleni yaparsa bizde şikatetlere devam edersek 3 kuruşa 5 köfte olmadığını anlamaları lazım

LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Walk-in Yazıyı Oku
    Doğru link bu ekonomistin verdiği link hatalı...
    DİKKAT!

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

4.  Alıntı Originally Posted by WobTrader Yazıyı Oku
    Ben bizzat Demirdöküm'de bunu yaşadım. Twitter'de sesimizi duyurduk Bloomberg haber yaptı ve 5 liradan elimizden alınmak istenen hisse sesimizi duyurduğumuz için SPK'tarafından 9 TL olarak değer buldu. Her yer (buna sosyal medya dahil) sesimizi duyurmamız şart.
    kesinlikle hocam

5. Spk ya şikayet ve twitterda #kipa etiketine 3 4 tweet attım netice alamazsak konuyu idari yargıya ve şirket yöneticilerinin borsa hareketleri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunalım bu kesinlikle insider trading suçudur çünkü zirveden satış yapıp içeride bilinen bir raporla fiyat hareketi sağlanarak bir nevi dolandırıcılık yapıldı

6.  Alıntı Originally Posted by tekniktrade Yazıyı Oku
    Spk ya şikayet ve twitterda #kipa etiketine 3 4 tweet attım netice alamazsak konuyu idari yargıya ve şirket yöneticilerinin borsa hareketleri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunalım bu kesinlikle insider trading suçudur çünkü zirveden satış yapıp içeride bilinen bir raporla fiyat hareketi sağlanarak bir nevi dolandırıcılık yapıldı
    hocam savcılığa gidecek olan varsa ben de gelmeye hazırım hatta bir iki arkadaşımı da dışarıdan getirebilirim. Topluca gidip şikayet etsek bence daha iyi olur. Burda çiftlikbank dan beter bir olay var çünkü. Piyasanın belirlemesi gereken fiyatı uyduruk bir kuruluş raporla belirliyor. O zaman canı sıkılan patron 5 de 1 fiyatına ben satıyom desın sırketı kendı malı gotursun boyle sacmalık olsa olsa ciftlikbank da olur

7. Yav cimere yazilan sikayetler 1 haftada sonuclaniyor.cunku erdogan bimer cimere cok sikayet geliyor.gorevini yapmayanin canini yakarim dedi.onun icin cimere yazin.once dogan yayin holding simdi anel telekom ve en son kipada yasananlar zenginlerin mal kacirmalarina spk goz yumuyor .yardim edin olan yatirimciya oluyor diye yazin.bakin erdogan bunu dedi tum kurumlar alarma gecti.cimere yazin.https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...cimer-sikayet/

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Ayrilma hakki fiyati adil olmali.borsa kotundan cikista ne uygulaniyorsa birlesmedede ayni olmali.k yatirimci soyuluyor.zenginler mal kaciroyor.cimere yazin.dogan yayin birlesmesinde fetoculer bunu yapti bu ayrilma hakki maddesi art niyetli kisiler tarafindan kullaniliyor.degissin cimere yazin.1 haftada spk cevap verir tayyip fircaladi cunku daha once.https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...cimer-sikayet/

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 706/852 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •