Sayfa 706/1027 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Kişiye göre kur ! Olmamı ! peki benim alnımda keriz mi yazıyor yastık altından çıkarıp ucuzuna HARAM yiyiciler işkembelerini dahada şişirsinler diye buyurun Dolarlarımı size hediye ediyorum diyeceğim !. Bu arada ZEKİ MÜREN de Osmangazi köprüsünden benim sattığım ucuz kur ile hesaplanmış ücretle mi geçecek ?

2. Ben sadece bir fikir ortaya attığımı söylemiştim değil mi ? Ama yok olacak iş değilmiş bende tövbe ederek tüm söylediklerimi geri alıyorum. Dolar çözümsüz bir şekilde sonsuza kadar artacaktır.

*fitch, "arjantin ve türkiye gelişmekte olan piyasa dövis satışlarında ön planda olmaya devam ediyorlar"

*fitch, "türkiye'nin nisan sonundan bu yana yaptığı 500 puan faiz artırımı ve faiz çerçevesi sadeleştirmesi makroekonomiye ve finansal istikrara yönelik yakın risklerin azaltılmasına yardım edebilir"

*fitch, "ancak yüksek iç ve dış finansman maliyetleri ve zayıf bir para birimi büyümeyi çökertir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bundan 2-3 ay öncesine kadar MB hayatta faiz artıramaz artırırsa piyasa çöker o yüzden bırakın kur artsın diyen sürüsüne goygoycu vardı. Şimdi ne oldu hem kur hem faiz OHA arttı. Soru şu, faiz artınca piyasa çökecek idiyse hem faiz hem Dolar artınca PİYASA ne olur ? Piyasaya bir şey olursa bankalar ne olur, bankalara bir şey olursa bizim halimiz ne olur vs vs vs... ?

*fitch, "bu, seçimle ilişkili teşviklerin geri çekilmesiyle birlikte 2019'da daha sertçe hissedilir"

*fitch, "türkiye için 2019 büyüme tahminimizi son global ekonomik görünüm raporumuçda yüzde 4,7'den 3,6'ya indirdik"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Marketlerde herşey ateş pahası. Sebze 4 lira 5 lira Bakalım Erdoğanın reklamlarına daha ne kadar kanacaklar.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Marketlerde herşey ateş pahası. Sebze 4 lira 5 lira Bakalım Erdoğanın reklamlarına daha ne kadar kanacaklar.
    BIM ucuzcu market , 5LT su 2.25 Tl oldu sene başı 1.60 krş idi. Enflasyon %12 masalı iyide GERÇEKLER kol böreği gibi . Beter olmadan yeter olmaz . Dolar da olup bu işlerden en az zararlı çıkmak vatan hainliğimi oluyor !...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun mitinginde yastık altındaki dolarlarınızı yurolarınızı TL'ye hemen çevirin dedi.

Sayfa 706/1027 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •