Originally Posted by admustafa Bende hisse senedi işlemlerimde bazen sat emri veriyorum diye al emri veriyorum. Olabilir böyle yanlışlıklar. Yine de insan bir sinirleniyor kendine. Hayır altın fonu olarak da baya kötü bir fon Fiba'nın fonu. Eheh.
Eywallah, ekran goruntusu olarak yazi demek istedim HEHE Originally Posted by admustafa Ekran görüntüsü gözükmüyor Sn.servetbey. Formülasyonu kısaltayım demiştim tutarsızlık oradan kaynaklıydı. Çözdüm problemi teşekkürler paylaşım için.
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Originally Posted by gencparaci İgl oran bilen varmı HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Mk 18.15 Bir sen kaldin igl de cikta kurtul 😃
Originally Posted by admustafa Cumayı bilmez Sn.Webster 0.023033 Bugunden sonra o is bende 😃😃😃
Originally Posted by Webster Bugunden sonra o is bende 😃😃😃 Hadi bakalım 15 dakika sonra paylaşım gelir sn.myfinans'tan
Tzl 21 ......
Originally Posted by admustafa Hadi bakalım 15 dakika sonra paylaşım gelir sn.myfinans'tan Hala Cuma fiyatı devam ediyor
Originally Posted by r.lucas Fil ondan kotu 19.80 QNB ye mi geçelim o nasıl Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Forum Rules
Yer İmleri