Sayfa 708/1002 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,657 - 5,664 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Aslında yine giremeyecekler hisseye

Paldır küldür yükselen bir hisseye atlamak kolay değil ama piyasanın önü kesilmemiş oluyor

O manada iyi

Artı short tarafta marj yine söz konusu

Hisseyi yüzde 7 artı shortlasan yüzde 5 eksi ile kapandığında yüzde 12 yapar diğer turlu yüzde 20 yi bulurdu değişim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    aslında aşağı yönlü devre kesici %1'de başlayıp %2'de taban olsa, yukarı yönlü %20'de devre kesip %40'ta tavan olsa çoh güzel ralli ederüh bence süper fikir

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    tavanı da %20 yapmalılar bence...taban işi %10 kalsın...
    kesinlikle doğru. ben çok uzun zamandan beri bunun böyle olması gerektiğini düşünüyorum. hem yatırımcıda böylece korunmuş olur. ben düzenleyici olsam yükselen hisselere ne devre kesici uygularım ne de brüt takas falan. çıkabildiği yere kadar çıksın ama iki gün üst üste yüzde 10 düşerse hoop dur bakalım derim.

4. Tek hekim tarafından verilen rapor süresi 10 günden 14 güne cikarilmis

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    abd'de üretilen aşı 4 kişi üzerinde test edilmeye başlanmış.

önümüzdeki günlerde gönüllü 45 kişi üzerinde denenecek.

başarılı olduktan ve onay alındıktan sonra 12 ay ile 18 ay arasında halkın kullanımına sunulacakmış.
    Sıtma ve HIV ilaçlarının da kısmen faydası oluyormuş , ülkemizde kullanıyorlar diye okudum galiba .....
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6. piyasaya sürekli müdahale ediliyor. böyle yapa yapa yabancı gelmiyor. işte sonuç 3 senedir 90-120 arası herkes birbirini çarpıyor.
    anlık tedbirler uzun vadede negatif yansıyor.
    diğer bi konu çok düştü diyen arkadaşları bilançolara bakmaya davet ediyorum. ve bu bilançoların önümüzdeki dönem düzelme vadesini düşünmelerini istiyorum. artı kur baskısı.
    bist, dış piyasalarla rekabeti kaybetti. şu an dış piyasalardaki son düşüşlerle yabancıya pahalıyız. içeride kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.

7. Piyasa da şartlar eşit olacak abi. Açığa satış yasağı yanlıştı. Çift taraflı devre kesici okey tamamdır, volatiliteden yatırımcıyı koruma amaçlı. Ama bu kararda olmadı. Objektif bakmak lazım. Piyasa oluşmalı, piyasayı oluşturan etmenlerden birini itersen bir süre sonra oluşmaz o piyasa. Yanlış bir karar, tartışmam bile.

Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    nevsin mengu mu neydi italya dan gelirken koca uçağa hiçbir önlem alınmadı diyip sağlık bakanını twitledi

bakan alay edercesine termal kamera kaydını göstereyim mi dedi ??

hadi göster bakalım simdi ama gözleri çok yorgunmuş rakamlar açıkl*****n çok üstünde türkiye de
    Sirin Payzim

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 708/1002 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •