Sayfa 709/1001 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Erkekler ev işi yapmadığı için ihtiyacı bilmiyor. Yapışmayan tencere isteniyor. İç içe geçen ve arada su olan sistemler lazım. Fissler Düdüklü tencere buhar kaçırmıyormuş, tabi o zaman yüksek basınca dayanabilmeli ve patlamamalı, 4 bin liralık modelde içinde ayrı tencere de var.

Akıllı temizlik robotu da yükselen trend ben alacağım ama yorumlar sakat.

Arcelik akıllı robot süpürge ürününü geliştirmeli.

Aynı yeri çok süpürmeyecek, her yeri süpürecek, şarj aletine gidip kendini şarj edebilecek, cep telefonundan kontrol edilebilecek, süpürme yanında ıslak slime de yapabilecek, sessiz çalışacak, bütün evi dolaşacak, halıya çıkabilecek vs çok istek var. Bir tane var ama onun da servisi yok gibi.

https://www.hepsiburada.com/robot-su...ama=artanfiyat
    Geçtiğimiz yıl yemek yapma makinasını fuarda çin standında görmüştüm. Bence potansiyeli var. Zaman kazandıran, belli bir standartta sürekli yemek yapan sistemin alıcısı olur.
    Süpürgeden memnun olan çok, özellikle hayvan besleyenler özellikle memnun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. Gerçeği söylemek gerekirse hisseleri birbirimize satıp geri alıyoruz.

Mesela Fast Moving Customer Goods ve Durable Goods ayrı kategori.

Bizim borsada en büyük tuzak koptu gidiyor muhabbeti. Hiç bir şeyin bir yere gitmediği anlaşılınca insanların hevesi gidebilir.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi insanlar yükselen borsayı seviyor, düşmeye başladığı an ilgi bir anda kesilebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Gerçeği söylemek gerekirse hisseleri birbirimize satıp geri alıyoruz.

Bizim borsada en büyük tuzak koptu gidiyor muhabbeti. Hiç bir şeyin bir yere gitmediği anlaşılınca insanların hevesi gidebilir.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi insanlar yükselen borsayı seviyor, düşmeye başladığı an ilgi bir anda kesilebilir.
    Bizde arkadaşlar coinler yükselince coin uzmanı olmuştu. Sonra düşmeye başlayınca uzmanlıkları olmadığını anladılar.
    Trendi yakalamak ve üzerinde sörf yapabilmek büyük başarı ben başaramıyorum.

O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gerçeği söylemek gerekirse hisseleri birbirimize satıp geri alıyoruz.

eğer bizim borsamızı akademik bakış açısı ile tez yazacak şekilde inceler isen , o zaman gerek spekülatörlükte gerek tradingde daha güzel neticeler elde edebilirsin... bizim borsamızın bir karakteri var ki akademik olarak da bu konuda yayınlanan yazılar gördümdüydüydü internette... para kazandığım köşe olduğu için ancak bu kadar yazabiliyorum...
    sorular sorarsa insan kendine yanıtlar da düşüverir gün gelir peşine...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Geçtiğimiz yıl yemek yapma makinasını fuarda çin standında görmüştüm. Bence potansiyeli var. Zaman kazandıran, belli bir standartta sürekli yemek yapan sistemin alıcısı olur.
    Süpürgeden memnun olan çok, özellikle hayvan besleyenler özellikle memnun.

BIM'de Mama makinası gördüm fena değil, biraz daha büyük olsa alabilirdim benim karnımı doyurmaz. Vestel Çorba makinası vardı o da fena değil.

https://www.youtube.com/watch?v=YK_zI8VYvss

Komşum temizlik robotu almış memnun kalmamış ama sen al sana uyar dedi. Kadınlar dip köşe temizilik istiyor, ileride daha ileri modeller çıkar, büyük robotların yanında aralara giren miniklerde yanında gelebilir.

Drone teknolojisi çok gelişti, eşyalara uçarak yaklaşıp bir yandan üfleyip üzerlerindeki tozu kaldırır bir yandan havadaki tozu başka bir robot filitre edip toplar mesela.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

BIM'de Mama makinası gördüm fena değil, biraz daha büyük olsa alabilirdim benim karnımı doyurmaz. Vestel Çorba makinası vardı o da fena değil.

https://www.youtube.com/watch?v=YK_zI8VYvss

Komşum temizlik robotu almış memnun kalmamış ama sen al sana uyar dedi. Kadınlar dip köşe temizilik istiyor, ileride daha ileri modeller çıkar, büyük robotların yanında aralara giren miniklerde yanında gelebilir.

Drone teknolojisi çok gelişti, eşyalara uçarak yaklaşıp bir yandan üfleyip üzerlerindeki tozu kaldırır bir yandan havadaki tozu başka bir robot filitre edip toplar mesela.
    Küçük ev aletinde tezgahın üstünü hak edecek eşya almalısınız. Eşya dolaba girdimi paranız çöp oldu demektir.

O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Küçük ev aletinde tezgahın üstünü hak edecek eşya almalısınız. Eşya dolaba girdimi paranız çöp oldu demektir.

küçük ev aletlerinde miele'nin altına düşmemek lazım kalite olarak , çıta o olmalı .... blenderde stealth markasından şaşmamak lazım neticede 1 kere alıyosun iyisini al ...gibi gibi....
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8. Ariston ABD ADR' leri paylaşabilir misin...

Sayfa 709/1001 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •