Sayfa 709/1005 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: Viop L

1. Venezuela menkul kıymetler borsası. 2018 yılında %73.000 gibi rekor değer kazanımları olmasına rağmen,
    2018'de dolar bazında %94'lük değer kaybı yaşamış
    .

Borsa yüksek enflasyon döneminde servetleri korumasına rağmen hiperenflasyonda sadece konut vb mal yatırımları varlıkları koruyabiliyor.

Son zamanlarda sürekli enflasyondan korunmak için hisse senedi yatırımı yapın diyenleri çok duyuyorum. Enflasyonda olabilir ama olası bir hiperenflasyonda sadece konut vb mal diyorum.

(eski bir yazımdır)

--------------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    hiç öyle bir niyeti olduğunu sanmıyorum. acı reçete falan uygulanmaz.
    --göreceğiz...

3. Geçen haftalarda göstere göstere erdoğan gidiyor diye satıyorlar, seçim dün oldu ertesi gün de gitmediği en azından 15 günlük süre zarfında yine satıyorlar.

İyide ne istiyorlar bu zalımdan...

4. Teorik olarak makas sıfırlandı vob ile spot kafa kafaya
    Hamdım Piştim Yandım

5. 60 milyon lot var ykredinin tabanında...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Dövizi sabit tutup enflasyonu düşürme niyetleri var, cari açığı da sağdan soldan buluyorlar. Büyük şirketlere TL kredi açmıyorlar diye düşünüyorum. Onlar yüksek faiz ile özel sektör bonusu çıkarmak veya dışarıdan borçlanmak ya da yurt dışı varlıklarını satmak durumunda kalacak.

TUSIAD açıklaması beklemek lazım, seçim sonuçları hakkında yorum yapacaklar mı yoksa ıslak imzalı sonuçları görmeden yorum yapmayız mı diyecekler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Seçimin kaybedeni KK dır açıkara. %1 oyları olan 4 partiye 38 vekil vermiş. bu da ayrı bir başarı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 709/1005 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •