Sayfa 71/936 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Ekonomi bakanı zeybekçi henüz kalıcı hasar oluşmadı demiş tam girmemiş demek ki daha yarısında
    :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

2. Merkez uyuya dursun bu gece 5'i geçecek gibi YTD

Ben mb den 5-7 puanlık bir artış bekliyorum ama 7 haziranı beklemek hata olur

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ne zaman bekliyorsunuz? cuma ya kalır mı? bu gidişle 5.2 görürüz müdahale olmazsa haftasonuna kadar
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sizin gibi Ankara da önemli bir konumdaki arkadaş bugün yine hareketlilik var dedi. Halbuki 4,87 den kahveci de dolarları masaya getirdi. Dün beni sözel kandırdın be kardeşim bak bugünde oyun oynadıysan seni çok kötü oylarım dedim. Yok bu kez başkan kararlı dediği için zarar kes yaparak dolarlarla vedalaştım.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Devletimin ekonomiden sorumlu bakanı bile '' ilgili kurumlar gereğini yapar '' derken mahcupsa, ben vatandaş olarak bunlara güvenip son 3 haftada dolar almayarak %15 eridim. Şimdi buradan dolar alınır mı diye bakarmıyım artık ? 4,87 den sipariş verdim kahveciye
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sizin gibi Ankara da önemli bir konumdaki arkadaş bugün yine hareketlilik var dedi. Halbuki 4,87 den kahveci de dolarları masaya getirdi. Dün beni sözel kandırdın be kardeşim bak bugünde oyun oynadıysan seni çok kötü oylarım dedim. Yok bu kez başkan kararlı dediği için zarar kes yaparak dolarlarla vedalaştım.
    Aferin benim arkadaşa, tekrar gözüme girdi. Lisede iken de sulu şakalar yaptığı için pek inandırıcılığı kalmamıştı. Bugün beni büyük zarardan kurtardı.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    500-700 baz puan artış yapsın ertesi gün cumhurbaskani merkez bankasını kapatır ..

Biz 13,5 ile fonlama yapıyoruz , Londra 17,5 dan para veriyor 300 max. 350 baz puan şimdilik Londra ‘dan gelen parayı keser ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dolar buralardayken 3 demek doları 6 yapacağız demektir bence

Sayfa 71/936 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •