Sayfa 71/372 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 561 - 568 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. Mia bugünde çok sertti 110lira makasmi olur
    ben şahsen dayanamazdim

2. tavan 111.717
    A1 bosaltmazsa bişey olmaz

3.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    keko tavanda 600 lot var kesin bozmaz bu sefer
    çok da uzun olmayan bir vakitte tavanda bekleyen lot miktarları 600 binler olacak...sen hiç merak etme...beklentileri yeni yeni fark ediliyor...greenx lansmanı olduğunda bu hisseyi alabilmek çok zorlaşacak...green x atatp yi uluslararası şampiyonlar ligine taşıyacak..şirketin kredibilitesini çok yükseltecek...bu kredibilite ile birlikte daha önce kapalı olan kapılar ona sonuna kadar açılacak..böylece ciro ve karlılığı katlanacak...sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    tavan 111.717
    A1 bosaltmazsa bişey olmaz
    tavan bozulsa bile sorun değil...fark eden almak için sıraya girecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. ya deme söyle şeyler bende kalp var

6. güya miatk hissesini 3tavan yaptı aşağı yaptı tavandan eksi 6 ya düştü .bekleyip daha aşadan alacaktım güya aynı gün tekrar tavan kapattı .brüt geld 350 den 600 ye gitti .ekranı seyredince bizi sinek gibi avlıyolar .senet iyiyse sabreden kazanır .inşALLAH ..

7. bende korkudan eksi acicagini bildiğim halde dün satmadım 41 sat 39 al iyi ekmek vardi

8.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    bende korkudan eksi acicagini bildiğim halde dün satmadım 41 sat 39 al iyi ekmek vardi
    öyle %2-3 lere tamah ederseniz %20-30 kardan olursunuz...sonra da gidip ucuza sattığınızı çok yukarılardan yerine koymak zorunda kalırsınız...yarım saat kadar önce bir dostum aradı 41,70 ten trade amacı ile satmış ,güya aşağıdan alacaktı...ama olmayınca gidip tavandan sattıklarını yerine koymuş...bu hareketi ile 250 bin tl zarar yapmış... üstelik de trade konusunda kendine güvenen bir dostum idi...

bana sordu sen ne yaptın diye...ben de dedim ki ben sizin gibi trader değilim... ben 34,50 den aldıktan sonra 41,90 dan takviye yapmıştım...daha da bir şey yapmadım...sadece izliyorum...

Sayfa 71/372 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •