Sayfa 71/1002 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Bist yine -5 de kesti
    -

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. re-pie attığım maile telefonla dönüş yaptı, yönetimden kubilay beyle görüştüm, kendisi samimi nazik bir insan, paydaşlarını enflasyondan korumak için cuma günü borsadan çıkıp %25 döviz pozisyonu aldıklarını ama pazartesi akşamı konuşma gelince usd viop akşam seansında kapalı olduğu için şort pozisyon alamadıklarını(viop dolar akşam seansının açılması için bist yönetiminin çalışma yaptığını, o zaman bu tür gelişmelerle daha kolay baş edeceklerini), düşüş sürdükçe dövizi azaltacaklarını ve yükseliş başlarsa artıracaklarını, %22 döviz tutmaya devam ettiklerini, bugün borsada pozisyon almaya başladıklarını, çok tecrübeli bir kadro olmalarına rağmen piyasanın çok kaotik olduğunu, kayıpları kısa sürede telafi etmeyi hedeflediklerini izah etti. hisse.net'i de takip ediyorlarmış. kayıptan dolayı özürünü iletti.

3.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Tefasa baktim degiskenler hisse yogunlardan bi kat fazla goturmus
    Ama getirirken hisse yogun gibi getirmiyorlar malesef

Azimut çoklu değişkenin içindekiler hiç mi birbirini dengelememiş mesela? Hepsi mi çökmüş? O kadar varlık bir arada bir fonu tutamamış mı? %8 gitmiş bugün. Osmanlı 1. Hisse de %8 gitmiş. Ama getirilerine bakın Azimut diğerinin yarısı bile değil.

Bu soguk havada intehar mi olur kopru o bicim esiyordur
    hem su da buzz gibi aman kalsin...

Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Trust beyi tebrik ediyorum. O kadar zarara rağmen hayata hala gülümseyebiliyor. Bence büyük erdekm. Ben olsaydım muhtemelen Boğaz köprüsünde aşağı atlamak için kameraların önünde mel mel bir denize bir havaya bakıyor olurdum.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Tesekkurler dostum.......

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    re-pie attığım maile telefonla dönüş yaptı, yönetimden kubilay beyle görüştüm, kendisi samimi nazik bir insan, paydaşlarını enflasyondan korumak için cuma günü borsadan çıkıp %25 döviz pozisyonu aldıklarını ama pazartesi akşamı konuşma gelince usd viop akşam seansında kapalı olduğu için şort pozisyon alamadıklarını(viop dolar akşam seansının açılması için bist yönetiminin çalışma yaptığını, o zaman bu tür gelişmelerle daha kolay baş edeceklerini), düşüş sürdükçe dövizi azaltacaklarını ve yükseliş başlarsa artıracaklarını, %22 döviz tutmaya devam ettiklerini, bugün borsada pozisyon almaya başladıklarını, çok tecrübeli bir kadro olmalarına rağmen piyasanın çok kaotik olduğunu, kayıpları kısa sürede telafi etmeyi hedeflediklerini izah etti. hisse.net'i de takip ediyorlarmış. kayıptan dolayı özürünü iletti.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6. Fon yöneticilerine kızmak hata olur pazartesi günü akşam gelen açıklama ile Forex, tfx gibi ortamlar harici kimse pozisyon alamadı. Sabah saatlerinde zaten iş işten çoktan geçmişti. Büyük bir servet transferi oldu o gece. Altın, Gümüş %30, Dolar, Euro %30, Borsa zirveden %25,0 düştü. Herkes zararda tabi. Hatta yüksek döviz kurundan ev ve araba alanlar bile zararda şu an. Satmak isteseler bile ayni fiyattan satamazlar. Değişken fonlar da hem borsa hem dövizden gol yedi. Normalde birinden biri dengeler zarar daha az gelirdi. Bu sefer katmerli zarar ettiler.

7. Bugunku oranlara akil ermiyor ustad
    Kira fonu -2500 bunu nasil yapti icinde %40 DT var ve dun DT oranlari dustu
    Yabanci.yerli,degisken.hisse anlarimda
    Kira fonunun bukadar zarar yazmasina
    Bisey diyemiyorum.
    Full tokatlandik bugun.
    Ne olduysa dolarin dusmesiyle oldu
    Dolarin dususu pff,kvba,öst haric tum fonlari vurdu.
     Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Azimut çoklu değişkenin içindekiler hiç mi birbirini dengelememiş mesela? Hepsi mi çökmüş? O kadar varlık bir arada bir fonu tutamamış mı? %8 gitmiş bugün. Osmanlı 1. Hisse de %8 gitmiş. Ama getirilerine bakın Azimut diğerinin yarısı bile değil.

Tarihte bist30 un 4 gun arka arkaya taban oldugu nerde gorulmus. Dolarcilari soydular para yetmedi simdi sira bize geldi

Sayfa 71/1002 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •