Sayfa 71/345 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 561 - 568 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Bi patronu işçisine sorarak nasıl biri olduğunu öğrenebilirsiniz en basit yöntem ayrıca paketleme yi bile el değmeden yapan otomasyonu böylesine kullanan bir firma bazı firmalar daha kenar kesimleri bile elle yaparken güneş hücre ingot plakaları ı elle dizerken bunda robotlar lazer kesimler çalışıyor ayrıca en iyi otomasyon en ömürlü otomasyon robotlarıyla yapılıyor gerisi size kalmış
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. umarım tavan olur..bir kaç saat daha buralarda oyalanırsa iş tamamdır...

https://www.youtube.com/watch?v=re6L5EYhmsY

buda lityum piller ile ilgili bir video...malum cw enerji de lityum pil üretmeye başladı...bu ürün elektrikli otomobillerde ve daha bir çok sektörde kullanılıyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    umarım tavan olur..bir kaç saat daha buralarda oyalanırsa iş tamamdır...

https://www.youtube.com/watch?v=re6L5EYhmsY

buda lityum piller ile ilgili bir video...malum cw enerji de lityum pil üretmeye başladı...bu ürün elektrikli otomobillerde ve daha bir çok sektörde kullanılıyor....
    Umarız olur senin 144 2 sefer denedi bir daha denerse belki dediğin olur alfas bizden yine önde bi ara sollamıştık ne güzel gaz ver gari tarık patron görelim seni hadi gari bakem sevirek seni gıymatını bil

4. Kapmı var ne oldu hareketlendi yine.

5.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Umarız olur senin 144 2 sefer denedi bir daha denerse belki dediğin olur alfas bizden yine önde bi ara sollamıştık ne güzel gaz ver gari tarık patron görelim seni hadi gari bakem sevirek seni gıymatını bil
    Şaka mako bu patron seni sevir keko tavana vuracak anlaşılmıştır ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Şaka mako bu patron seni sevir keko tavana vuracak anlaşılmıştır ytd.
    enerji hisseleri beni seviyor arkadaşlar.... nedenini de bilmiyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Bu başlığı şu anda 43 kişi okumaktadır. (5 üye ve 38 ziyaretçi)

keko, kartopu, kwon3+, palmet+, tablet

başka bir forumda bu kadar takipçi var mı bilmiyorum...ama bayağı yüksek görünüyor...anlaşılan bir çok yatırımcı buradan bilgi almak istiyor....sabah bir ara 60-70 kişi vardı burada...ilginç..

Sayfa 71/345 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •