Sayfa 71/1004 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Viop LIII

1. Seçim olmaz.
    Seçimi kaybetmez
    Seçimle gitmez dedik idi.
    Neticede öyle de oldu.

Haziran sonu seçim takvimi için 8-10000 arası gireriz seçime demiş seçim mayısa çekilince de 7500 ile gireriz o zaman demiş idik.
    O 7500 i bugün itibari ile görülmüş sayıyorum.3 aylık gecikme için özürdilerim forum ahalisinden.Ağırlıklı olarak deprem ve sonrasında AKP lilerin bile acaba kaybediyor muyuz korkusu ile mallar alel acele tvf ye devredilip nakite geçilmiş idi.
    O gerçekleşmeyeceğini anlaşılınca alel acele bu mallar geri çıkarılıp ralliye kaldığımız yerden devam ettirildi.

Kinaye yollu "DÜŞÜŞ İMKANSIZ" demiş idik.Bu ne demekti. Düzeltme elbette olacaktır ama 2 gün düşse 10 gün çıkacak demektir.Bu bu demek idi. 4400 de felaket AKP yeniden şeçilirse çöküş falan denilirken ne olduğunu bile anlamadan 7000 ler yakıldı.

Hala sözümün arkasındayım. DÜŞÜŞ İMKANSIZ.

Depremin 3. gününü iyi hatırlayın.Kendileri malda iken ürken piyasa mal boca etmeye başlayınca nasıl da bütün kuralları değiştirip o günü saymamışlar!!! idi.Sonrasında alel acele tvf ve borsa fonları devreye sokuldu 4100 lere düşmüş endeks 5400 lerde açırtttırtırttırttırıldı.

Yılbaşında asgari 8500 olduğunda işsizlik patlayacak diyen bir arkadaşla da iddiaya girmiş idim bi haltın patlamayacağını falan o arkadaş da kimdi açık söylim unuttum.

AKP nin yeni ekonomik sisteminde borsa çok önemli bir bacak.Öyle serbest bırakılacak bir oyun alanı ise kesinlikle değil.
    Burada zamanı geliyor kara para aklanıyor zamanı geliyor fazla para çekiliyor zamanı geliyor şişiriliyor.Para dolara akmasında borsayı şişir şişirebildiğin kadar işte. 5 milyon hesap olmuş 10 da olur böyle giderse.Önlerinde bi 5 sene daha var.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Haklısın . Hem de çok.

Saygılar.
    Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

Sasa yı aksa yeter endeks için

4. Akcay koş. Gündi gelmiş

Bu Garan i tekrar yukari alacak gibi duruyor.

6. Gundi abi hoşgeldin. Bereketinle gelmişindir inşalah

7. Bu sistem Çiller zamanında 1994 de denendi ama hem borsanın o kadar derinliksiz oluşu milletin borsadan uzak oluşu hemde yurtdışı ayaklarının oluşturulamamış olması ve ilk deneme olduğundan başarısız oldu süper bono çıkarıldı falan işte sonunda.
    Yani faizi baskıla.Dövizi baskıla. Ucuz ve bol para akıt piyasaya Bütün delikleri tıka bir tek borsayı aç millet oraya aksın.
    Ufak tefek aksaklıkları hesap edilemeyen şeyleri ise yasak tehdit korku süper vetgiler alım satım kısıtlamaları gibi abidik uygulamalar ile düzeltmeye çalış .
    Onun için borsa da düşüş imkansız diyoruz.

şu son 3 yılda al sat yapmanın sadece heyecan olduğunu, çok bir şey kazandırmadığını öğrendim.
    Ha porföyün küçük bir kısmı ile olabilir. Teknik anlamda bilgileri diri tutar.
    Bundan 3 sene önce reel faiz az çok vardı, az çok yabancı vardı. O zaman kafamda gördüğüm belli karı alıp çıkmaya çalışırdım.
    Şimdi tamamen spekülatif oldu işlemler, yabancı yok, işi bilmeyen çok ,çoğunluk yan kağıtlarda.
    O yüzden bana göre uzun vade en iyisi, kontratlarda da öyle.

Sayfa 71/1004 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •