Seçim olmaz.
Seçimi kaybetmez
Seçimle gitmez dedik idi.
Neticede öyle de oldu.
Haziran sonu seçim takvimi için 8-10000 arası gireriz seçime demiş seçim mayısa çekilince de 7500 ile gireriz o zaman demiş idik.
O 7500 i bugün itibari ile görülmüş sayıyorum.3 aylık gecikme için özürdilerim forum ahalisinden.Ağırlıklı olarak deprem ve sonrasında AKP lilerin bile acaba kaybediyor muyuz korkusu ile mallar alel acele tvf ye devredilip nakite geçilmiş idi.
O gerçekleşmeyeceğini anlaşılınca alel acele bu mallar geri çıkarılıp ralliye kaldığımız yerden devam ettirildi.
Kinaye yollu "DÜŞÜŞ İMKANSIZ" demiş idik.Bu ne demekti. Düzeltme elbette olacaktır ama 2 gün düşse 10 gün çıkacak demektir.Bu bu demek idi. 4400 de felaket AKP yeniden şeçilirse çöküş falan denilirken ne olduğunu bile anlamadan 7000 ler yakıldı.
Hala sözümün arkasındayım. DÜŞÜŞ İMKANSIZ.
Depremin 3. gününü iyi hatırlayın.Kendileri malda iken ürken piyasa mal boca etmeye başlayınca nasıl da bütün kuralları değiştirip o günü saymamışlar!!! idi.Sonrasında alel acele tvf ve borsa fonları devreye sokuldu 4100 lere düşmüş endeks 5400 lerde açırtttırtırttırttırıldı.
Yılbaşında asgari 8500 olduğunda işsizlik patlayacak diyen bir arkadaşla da iddiaya girmiş idim bi haltın patlamayacağını falan o arkadaş da kimdi açık söylim unuttum.
AKP nin yeni ekonomik sisteminde borsa çok önemli bir bacak.Öyle serbest bırakılacak bir oyun alanı ise kesinlikle değil.
Burada zamanı geliyor kara para aklanıyor zamanı geliyor fazla para çekiliyor zamanı geliyor şişiriliyor.Para dolara akmasında borsayı şişir şişirebildiğin kadar işte. 5 milyon hesap olmuş 10 da olur böyle giderse.Önlerinde bi 5 sene daha var.
Yer İmleri