Sayfa 711/997 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Yalnız 3 para birimli de belirlediğiniz vade sonuna kadar para yatırma-çekme olmuyor...aksi takdirde biriken lira-dolar faizlerini kaybediyorsunuz.Müşteri temsilcisini arayarak kuru sabitliyorsunuz sonra telefon bankacılığından arayıp işleminizi o kur üzerinden gerçekleştiriyorlar...Dolar alım-satım için kiraz hesabı tavsiye ederim.Dördüncü ay sonunda oranlar düşse de makas sadece 0,5 kuruş.enparanın bile ötesinde...
    Evet haklısınız..
    Yalnız kiraz fibabank ın sanırım..
    daaa o bankaya hiç ısınamadım..

2. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

QNB 14.25 veriyormuş ama avantajlarımız var dedi hangi takımlısınız dedi Beşiktaş dedim vip den şampiyonalar ligi maçına bilet bile veriyoruz . Bunu teyit edebilecek biri var mı biletin değeri 1000 lira imiş [emoji2][emoji2][emoji2]

Bayern Münih maçına bilet ayarlarsanız düşünebilirim dedim [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]

Bana özel hoşgeldin oranı bu imiş Enpara.com hesap gözüktüğü için dönüşler 13.60 oluyormuş şu anda

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Evet haklısınız..
    Yalnız kiraz fibabank ın sanırım..
    daaa o bankaya hiç ısınamadım..
    Ben de zorunluluktan.Baktım odeabankta hergün 4000 dolar boşuna yatıyor,makas 1 kuruş zaten.En azından faizden değil al-satta makasın darlığından kazanalım...

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Vakifbank bir senedir bir tanıdığa 12.75 ten fişlemiş parayı .

Bu nasıl oluyor düşselde çıksada hep aynı vermiş

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Bankada telefonla oran vermiyorlar müşterilere işlem yapıyor diye 12:30 a kadar oran alamıyorsun .

15.45 oranı söyledim 80 milyon dedi mt Duyda inanma .

Tamam dedim 200-250 e ne veriyorsunuz dedim bir saniye dedi kağıda 15 karaladı çaktırmadan

Dedim madem 15 oran var bu teyze niye 12.75 dedim tamam onu da hemen yaparız dedi .

Durum bu kim neye ne tutturursa o gidiyor işte .

Peki dedim iki kişilik hesap 100 bin toplam 200 dedim siz öyle demediniz ama dedi ona onay alamam 14.50 olur dedi çok üstelemedim .

1.75 oran olarak arttığı için çok üstelemedim hata mı ettik bilmiyorum çekmemekle hesapları

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bende bir 100k TL var........
    Anadolu 14.75 verdi.........Burgan 15 diyor ama bana vermediler ....fiba 14 verdi..... ....14.25 halk verdi........Şu an ING de gecelikte yatıyor...

Forumda 500K üzerine güzel oranlar alınıyor fakat küçük TL ye kimse pek birşey vermek istemiyor..............

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    QNB 14.25 veriyormuş ama avantajlarımız var dedi hangi takımlısınız dedi Beşiktaş dedim vip den şampiyonalar ligi maçına bilet bile veriyoruz . Bunu teyit edebilecek biri var mı biletin değeri 1000 lira imiş [emoji2][emoji2][emoji2]

Bayern Münih maçına bilet ayarlarsanız düşünebilirim dedim [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]

Bana özel hoşgeldin oranı bu imiş Enpara.com hesap gözüktüğü için dönüşler 13.60 oluyormuş şu anda

vip dediği yer kapalı tribünün ,alt orta bölümü .çok güzel yer yinede .biz bir kere gittik .Sonra iki maça talep ettik birinde yoğunluk var dedi mt ayarlayamadık...Sonra başka bir maça daha talep onda da hiç gitmeyen bir müşterimiz var onu yolladık dedi. Bildiğim her exclıseve müşterinize verilmiyor .Herhalde bir mevduat rakamı var .Nitekim diğer iki maça bilet alamayınca bende dedim neden o zaman broşürlerinize yazıyorsunuz .Yada altına not düşün her müşterinin senede iki hakkı vs .gibi .Yalnız şu var belki vip tribün kotasıda vardır .Ama bana denk gelmedi.

7. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Bu arada müşteri değildim vb da ama direk xxx Bey merhaba size dönemedim Kusura bakmayın dedi gsmi kaptırınca oran değişmesi bu yüzden sanırım

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    vip dediği yer kapalı tribünün ,alt orta bölümü .çok güzel yer yinede .biz bir kere gittik .Sonra iki maça talep ettik birinde yoğunluk var dedi mt ayarlayamadık...Sonra başka bir maça daha talep onda da hiç gitmeyen bir müşterimiz var onu yolladık dedi. Bildiğim her exclıseve müşterinize verilmiyor .Herhalde bir mevduat rakamı var .Nitekim diğer iki maça bilet alamayınca bende dedim neden o zaman broşürlerinize yazıyorsunuz .Yada altına not düşün her müşterinin senede iki hakkı vs .gibi .Yalnız şu var belki vip tribün kotasıda vardır .Ama bana denk gelmedi.
    Broşürün Linki var mı acaba rica etsem ben bulamadım da

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 711/997 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •