Banka hakkinda da yazalim biraz...
Ama ne yazalim artik. Banka butun yatirimcisini yedi iste, icindeki yasam belirtisini sondurdu. Ben sahsen hicbirsey yapmiyorum. Doktorun dedigi gibi bir beklentim de yok. Fazla malim da yok. Su derin geyikle gelenlere 7'nin ustunde verdigim mallari bile yerine koymadim. Iyi ki koymamisim. Ilk sene bu bankada 250 milyon lira islemim var benim. Sonralari baska yerlere gecti para, cunku cok can sikti, cok bunaltti. Olmayinca olmuyor, fazla zorlamaya gerek yok. Bir de herifler ikide bir yataya cekiyor, elimiz ayagimiz baglaniyor.
Mahkemeye kadar da boyle yatayda tutacaklarini hic zannetmiyorum. Patlayacaktir bir yerden yukari. Ama ne zaman?
Ben cok sattim asagidan. Sinirlerimi bozdu yine. Para pompalamaya basladilar, bu kadar paraya dolar bask iyer dedik, tam tersi oldu.
Bu yuzden TAV 23 (1 lira temettuyu cikardim), Pegi 45, Tombik 13, Halk 7'de jubilemi yapacagim diyorum. Cok para soktum havacilara. 2 tanesi yeter okkali kazandirmaya, zaten Tombigi de degistirmistim otekilerle.
borsa bırakılır mı.
nerde var bu heyacan
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Almanya 2021'e sarkacak diyor sey icin.
A draft document seen by Reuters details Germany's multi-step plan to end its lockdown, and that its government assumes the global pandemic will last into 2021.
Borsayi birakacagiz demedik sahna, kumarhaneyi birakacagiz. BISTi.
Vakit kaybi burasi, devamli birseyler oluyor, devamli sinir. Devamli paran devalue oluyor. Boyle degil disarda, iyi kazaniyorum hic sinirlerimi yipratmadan. Su sey bir vesile oldu, firsat cikti. Ya batiracak beni, ya kurtaracak.
Yer İmleri