Ali kıza bir klark çekiyor , kahvedekiler ınının diyor ... ınının ınının ınının , ınının ınının ını nınııııııınn ( 02 :33 videoda )
https://youtu.be/06JT72o0CF8
Ali kıza bir klark çekiyor , kahvedekiler ınının diyor ... ınının ınının ınının , ınının ınının ını nınııııııınn ( 02 :33 videoda )
https://youtu.be/06JT72o0CF8
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
507 nin hesabındaki paylaşımla burada bizim anlattığımız konunun ilgisi ne ? ayrıca... ara sor bankadı öğrenirsin bu kadar kolay .
döviz işini bana mı öğretiyorsun nedir maksadın ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
kullandığım uygulamayı bana mı öğretiyorsun ? targetfx var o da türkiye finansın o da normal döviz işlemi . ya arkadaş bilmemek önemli değil de, yanlış bildiğinde ısrar etmek neden ?
doğu , bilgin olmadığı konuda insanları yanıltma ... bi de yazmışsın fx işlemi yazıyorsa fx dir diye. hakikaten hem bilgin yok hem de yanlışında diretiyorsun. aç ara sor aktifbankı nkolayı öğren . 50 bin lira yatırmadan bir kere FOREX hesabı açamazsın . ya hakkaten nasıl bilgin olmadan hatanda ısrar edip insanların kafasını karıştıracak şekilde yazailiyorsun bu ne cüret ?
aç ara so bakalım bankayı nkolayfx uygulaması neymiş öğren 0850 724 77 77 ara öğren !
ilber ortaylı ile aziz nesini anasım geldi . ve andım !!! hayret bi şey ya . bu nasıl bir cürettir ya
Ayhan başganım nerede ya ons 1953 acaba yukarı atacak mı ?
balinalar kitledi 1950 civarını ne zamandır .
Yer İmleri