Sayfa 713/882 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. boşver bilançoyu falan üfürük ustası uyardık düştü ky dostu sen misin ben miyiim herkes biliyor aslında ama bu ortamda çevreniz var zamanla tanıyacaklar ama düşerse daha çok alırdım evet ama şuan endeksten ayrışmadı yalan yanlış yazıyorsun hala 37,50 kritik değere sahip ve artık 2-3 gün üstünde kapanışlar lazım geri dönüş için

2.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    yöneticilerin canı sağolsun senin yazdıklarını görmezden gelmişler ama bana ceza vermişler birazdan itiraz ederiz sıkıntı yok keko 10 hesap yine açar gelirim istesem her gün ensende boza pişiririm ama son kocaer vakandan dolayı kalite ve kişilik analizini çok sevgili takipçilerin yapmıştır umarım kaya zırlaya zırlaya gitmiş bak
    burası sahipsiz telegram sayfalarına benzemiyor...burada saygılı konuşmayı öğretiyorlar...sen bir gün bu forumda iki ayak üstünde durmayı öğreneceksin...https://www.youtube.com/watch?v=wuEAfKJAsV8 ben kimseye zaman garantisi vermiyorum....kaldı ki büyük çoğunluk ciddi karlarda benim hisselerimde....kocaer 17,50 den 52 lerde şu anda...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    boşver bilançoyu falan üfürük ustası uyardık düştü ky dostu sen misin ben miyiim herkes biliyor aslında ama bu ortamda çevreniz var zamanla tanıyacaklar ama düşerse daha çok alırdım evet ama şuan endeksten ayrışmadı yalan yanlış yazıyorsun hala 37,50 kritik değere sahip ve artık 2-3 gün üstünde kapanışlar lazım geri dönüş için
    sıkıntı yok...orayı da geçeriz...sen en kısa sürede trende kendine yer ayırt...yoksa yaya kalırsın...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. ben yaya kalmam da siz çok yaya bıraktınız arkanızda kaya gibi mesela bak samet'in bile sesi çıkmaz oldu kafayı yedi teknik tek çizgi çekip gruba atmış

ben 2 ayağımın üstünde duruyorum zaten dimdik senin gibi değilim önemli değil kaşın yine yazarım hesap çok sen o küçük kafanı yorma böyle ufak şeylere

5.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    ben yaya kalmam da siz çok yaya bıraktınız arkanızda kaya gibi mesela bak samet'in bile sesi çıkmaz oldu kafayı yedi teknik tek çizgi çekip gruba atmış

ben 2 ayağımın üstünde duruyorum zaten dimdik senin gibi değilim önemli değil kaşın yine yazarım hesap çok sen o küçük kafanı yorma böyle ufak şeylere
    bunu moderatör arkadaşlar görmesin...resmen onlara inad yapıyorsun...senin bu yazdıklarını görürlerse ömür boyu hapis yersin...sonra burada gün yüzü görmesin...telegram gibi kalitesiz yerlere mahkum olursun...sonra da orada sürekli birileri ile küfürleşir kendini rezil edersin..o yüzden de buranın kıymetini bil..çok hesap yapacağına güzel güzel konuşmayı dene...

6. arkadaşlar benim mesai saatlerim geçmiş...ben fazla durmayayım...yarın görüşmek üzere...

7. evet kurum'un etkisi de var tabi ama Allah aşkına berkosan toki ile ne zaman çalıştı bu bilgileri kim söylüyor size dostum en son izocam kullanıyorlardı tokilerde yalıtım için milleti gerçek olmayan bilgilerle etkilemeyin lütfen

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    o sektörde hareketliliğin nedenini bir youtbe yorumcusu bakan değişimine bağlamış....kentsel dönüşüm beklentileri güçlendiği için bu sektörler canlanmış...malum bizim de olası bir kentsel dönüşümden olumlu etkilenmemiz lazım...çünkü berkosan toki ve ekgyo ile yakından çalıştığı bilgileri edinmiştik...demek ki bu beklenti az bir beklenti değilmiş ki bir kaç sektörü anında hareketlendirdi...biz de son bir kaç iş gününde iyiyiz...

https://www.youtube.com/watch?v=TtuNgPmNPdQ

8. sen rahat ol keko küllerimden doğar yine gelirim altı üstü 1 hesap daha açarız parayla değil ya :D

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bunu moderatör arkadaşlar görmesin...resmen onlara inad yapıyorsun...senin bu yazdıklarını görürlerse ömür boyu hapis yersin...sonra burada gün yüzü görmesin...telegram gibi kalitesiz yerlere mahkum olursun...sonra da orada sürekli birileri ile küfürleşir kendini rezil edersin..o yüzden de buranın kıymetini bil..çok hesap yapacağına güzel güzel konuşmayı dene...

Sayfa 713/882 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •