Sayfa 714/1002 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Eregl deki arcelor satışı bu vade bitmiş olabilir.eregl de kısa vade takip edilecek bölge yukarda grafta paylaştığım 44.30 üzeri 47-48 bandı
    pıst 100 de yarın veya çarşamba önem arz edecek .
    5320 bandı üzeri günlük kapanışlarda , benim için seçim günü 14 mayıs olarak başlar.
    bu hareketi seçim fiyatlamasının başlangıcı olarak kabul ederim.
    dün akşam eregl özelinde böyle bir analizde bulunmuştum bugunde arcelor satışta tahtanın ivme kazanmasını engelliyor bu yüzden isdemir ve krdmd etkileniyor şuanda gözüken.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    alper spotta malı götürdün .. vadelisimi kaldı gözün

gözün doysun
    Alper ciğer yemiş borsa dip olsa korkmuyor. Bu tarlada ya gömü buldu sankim. Borsa dip olduğundan bile ağlamıyordu. Sadece borsa yükselirken bunun eşek geriden geliyorsa ona bozuluyor.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Alper ciğer yemiş borsa dip olsa korkmuyor. Bu tarlada ya gömü buldu sankim. Borsa dip olduğundan bile ağlamıyordu. Sadece borsa yükselirken bunun eşek geriden geliyorsa ona bozuluyor.

4. Şimdi arkadaşlar buraya teknik yorumlama yapıldığında özelden hemen nereye kadar gider diye sorular gelmeye başlıyor.
    nereye kadar gideceği önemli değil sizin maliyetiniz önemli , maliyet demek yolculuğun konforlu olup olmadığını belirler,maliyet demek piyasa sabrınızı ölçerken sizin rahat olmanızı sağlar bu yüzden kafanızdaki hayali rakamlarla değil doğru maliyetle doğru strateji ile rahat yolculuk yapın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ak kızda 17.41 üzeri kapanışlarda 19.10-19.20 arası formasyon hedefi.
    Ağzından bal damlıyor Hocam
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ak kızda 17.41 üzeri kapanışlarda 19.10-19.20 arası formasyon hedefi.
    şimdi bunu yazdık hemen vatandaş yazıyor 20 olurmu 25 olur mu ben formasyonu paylaştım trend olarak bakmadım o en kolayı 40 olur derim bir gün olur bildim derim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Devlet Bahçeli:

Beşiktaş'tan ayrıldığımı tekraren ifade etmeyi milletime addediyorum. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm!
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seninle bozkuş ne alırsanız kurutuyorsunuz. Bozkuş altın aldı daha belini doğrultamadı sen suyun içindekini aldın ikiniz yaktınız milleti. Afyon'a git kaplıcaya hatta Bozkuş ile gidin iyice yıkanın. Senin masajdan sonra bir yerin kuru kalmış allem.
    Sorma yaw elimizi attığımızı kurutuyoruz

Du bi siftahımı yapayım, 5775 den şort cetonu salladım langırt köy sandığına
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 714/1002 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •