Sayfa 716/1040 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla 1929 krizi insanlığı nerelere götürdü ,dünyada neler olduysa hızlı çekim benzeri benzer şekilde yaşanacak.Dolar bir araç paranın sahipleri artık işi bitti derlerse işi biter.Doların işi bitmese şu anda FED in yaptıkları yapılmazdı.O yüzden dolara o kadar önem atfetmek bence manasız.Dolardan önce rezerv para sterlindi ,şimdi sterlin sıradan bir para.Dediğiniz lafı deme gücünü elinde tutanlar zaten senaryoyu yazmışlardır çoktan.O senaryoda baya bir acı ve gözyaşından sonra global dıgıtal para ve sisteme geçiş var benim aklıma göre great reset dedikleri de bu.Yani great resetle çok şey değişecek de en önemlilerinden biri dıgıtal global para.
    Dijital global parayı öyle kolay yutturamayacaklar bana göre.

Ne idüğü belirsiz aşılara büyük kitleler rest çekiyor. Ana akım ve kartel sosyal medya kitleler üzerinde beklendiği etkiyi gösteremiyor. İnsanlar daha çok sorguluyor.

Şu an doların egemenliği herkes tarafından kabul edilmiş durumda. Ya yenisi aynı kabulu görmezse?

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    İyide bu söylediklerin için bile bir irade gerekir sn. Hkm..olaya kopacak, beyler lütfedip toplanacak ve Brettonwoods gibi bir karar alacak, anca..ölme eşşeğim ölme..onun yerine kontrollü, yüksekçe bir enflasyon daha iyi bir çözüm olabilir kanımca..tabi iş sonunda dediğin noktaya gider ama o noktaya hiç yoksa bir 10-15 sene daha var bence..
    Sn enki brettonwoods da birilerinin iradesi ile toplandı,birilerinin iradesi ve gücü o kararları almaya yetti,zamanı gelince o iradeyi hepimiz görürüz.Şu anda olayın altyapısı hazırlanıyor.İlerde siz de çok şaşacaksınız olayların gelişim hızına.Tarih skalam 2021 2025 arası.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Tamam da biz yastık altı dolarımızın ve altınımızın çok üstündeki miktarlarda borcu olan ve her an borç üretmeye devam eden bir ülkeyiz.Sonuç olarak hadi helalleşelim bakalım deseler,gavurlar bizim devletin boğazını sıksa,devlet de vatandaşın boğazını sıksa yastık altı dövizler altınlar işi kurtarır mı.Biz sonuçta eksideyizdir sn enki.O yastık altı efsanesi o kadar da şey edilecek bişi değil bence.
    Buradaki dolar bahsinde sadece Türkiye değil mevzu..o dolar borcununun çoğunluğunu verenlerde Abd'li değil muhtemelen..sonunda borçlar, alacaklar, finansal sistem, yastık altı vs..derken dünyadan dolara yoğun bir talep var mı, yok mu?Türkiye ayrıca tartışılabilir..

4. Başka bir sorun daha var.

İnsanlar şunu da soracak:

"Bu sistemi siz bu hale getirdiniz. 50 sene önce bu sadece geçici bir önlem diyerek altın standardını terkettiniz. Trilyonlarca para bastınız ve hiperenflasyona sebep oldunuz. Sorunları yıllar boyunca bu kadar ağırlaştıran otoritenin şimdi çözümü bulduğuna niye inanalım?"

Ben inanmam şahsen.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Dijital global parayı öyle kolay yutturamayacaklar bana göre.

Ne idüğü belirsiz aşılara büyük kitleler rest çekiyor. Ana akım ve kartel sosyal medya kitleler üzerinde beklendiği etkiyi gösteremiyor. İnsanlar daha çok sorguluyor.

Şu an doların egemenliği herkes tarafından kabul edilmiş durumda. Ya yenisi aynı kabulu görmezse?
    Ulusdevletleri zayıflatıp size direnemez hale getirirseniz dediğiniz sorun ortadan kalkar.Şu anda yapılan da bu,yaygın halk hareketleri hazırlanıyor,elbet önce kaos getirilip insanları bu değişime hazırlayacaklar.İnsanlar bu işsizlik ve ekonomik buhran kaosu ile adamların istediklerini kabul edecekler.Çukulata kaplı ilacı içecek maalesef herkes))))))İlaç dediysem insanlığa hayırlı bir şey olmayacak,teşbih doğru olmadı ya neyse.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Başka bir sorun daha var.

İnsanlar şunu da soracak:

"Bu sistemi siz bu hale getirdiniz. 50 sene önce bu sadece geçici bir önlem diyerek altın standardını terkettiniz. Trilyonlarca para bastınız ve hiperenflasyona sebep oldunuz. Sorunları yıllar boyunca bu kadar ağırlaştıran otoritenin şimdi çözümü bulduğuna niye inanalım?"

Ben inanmam şahsen.
    İnsanların çoğunluğunun maalesef bu soruları soracak ne hali ne gücü kalacak,bu forum müdavimleri konu dışı,ben genel olarak konuşuyorum tabi.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn enki brettonwoods da birilerinin iradesi ile toplandı,birilerinin iradesi ve gücü o kararları almaya yetti,zamanı gelince o iradeyi hepimiz görürüz.Şu anda olayın altyapısı hazırlanıyor.İlerde siz de çok şaşacaksınız olayların gelişim hızına.Tarih skalam 2021 2025 arası.
    Anladım ,daha önce konuşmuştuk, sizin bu son durumda teoriniz farklı..

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İnsanların çoğunluğunun maalesef bu soruları soracak ne hali ne gücü kalacak,bu forum müdavimleri konu dışı,ben genel olarak konuşuyorum tabi.
    Bunların çözüm diye sunacağı şey direk dijital kölelik olacak.

Bu zamana kadar yaptıkları bundan sonra yapacaklarının teminatıdır.

Buradan dönüp de birden aydınlanacaklarını bekleyenler daha çok bekler.

Sayfa 716/1040 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •