tarım kredi açtılar...
madem marketse sorun ucuz onlar satsın gidip onlardan alalım...
sorunun nerede oldugu belli...
ingiltere fiyatı sabitlerken girdisinide sabitledi...
adamların kar marjı belli hepsi halka açık şirketler...
bim 102 milyar satış yapmış 5 milyar kar açıklamış...
kemal sende sorunu biliyorsunda dogruyu yazarsan savundugun görüşe aykırı olur..
neyse vaktim yok gidiyorum...başka zaman tartışırız...
%150 üfe oldugunu devlet söylüyor bütün verileri sapıtıtıran tuik diyor...
üfe ne demek biliyorsun değil mi?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Erdoğan’dan Suriye’ye kara harekatı için net mesaj: "Tepelerine bineceğiz!"
https://aykiri.com.tr/erdogan-dan-su...necegiz/30279/
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Migros'da çalışanlar sendikalı, geçen aylarda depoda taşerona bağlı işçiler işten çıkarılmıştı örgütlenip protesto ettiler.
Ufak esnaf yanında çalışanların çok şansı yok.
Bunların sorunu yan yana mantar gibi bittiler verimlilik azaldı.
İlk Carrefour geldi millet arabası ile gidiyordu, Brezilya'da enflasyonu durduran şirket diye lanse edilmişti, başta kredi kartı da kabul etmiyordu. Şimdi her semtte varlar, e ticaret de son darbeyi vurdu.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Piyasa Gündem
@Regulator004
·
10d
#GESAN %300 bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı
sn cash
geçen gün burada konuşurken söylemiştim size yapıştır %300 bedelsiz .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bedelsiz ve özellikle yüksek temettü 2023 ün bahar aylarında borsa ya yakıt sağlayacak..
Faizlerin bu enflasyon ortamında iyice leşe çekilmesi ile birlikte faiz haram temettü helal ..İşte temettü yatırımcılığı..
Bedelsiz de islami olarak helaldir..
Diye insanları çok sağlam kanalize edecekler borsaya diye düşünüyorum..
Elektrikte gece gündüz fiyat farkı oldukça yüksek, depolama çözümleri belki karlı olmaya başladı, BBHT'de Tipraş depolama için başvurdu diye yazı geçti.
1 MW 1 milyon dolar olsa minimum 1 milyar dolarlık yatırım yapmaları lazım.
<<<<<<<<<<
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1081467
Halihazırda 442 MW kapasiteye sahip olan Şirketimizin bağlı ortaklığı Entek Elektrik Üretimi A.Ş., 19.11.2022 tarihinde yayınlanan Elektrik Piyasasında Depolama Faaliyetleri Yönetmeliği kapsamında, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na depolama tesisi kurmak taahhüdü ile mevcut kapasitesine ilave olarak 150 MW GES ve 854,5 MW RES olmak üzere toplamda 15 proje ile 1.004,5 MW ilave kapasite için ön lisans başvurusu yapmıştır. Ön lisans alınması halinde uygulamaya alınacak projelerin yatırım süreci, maliyet ve finansman esasları netleştiğinde yatırımcılarımız ile ayrıca paylaşılacaktır.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri