pıst 100 de 16.00 kadar gargara ondan sonra karar verirler saatlikler yukarı atmazsa aşağı salınım beklerim kısa vade ilk hedef 4710
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
4d
Celal Şengör, Düzce depremi ile ilgili Fatih Altaylı'ya verdiği röportajda İstanbul depreminin çok yaklaştığını ifade etti.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
şaka gibi valla, bundan 10 sene once bu 3 harflılere teşekkür konusmaları, oduller fılan verılıyordu, ülkedeki kayıt dısıyı azalttıkları, enflasyonu baskıladıkları , ıstıhdamı artırdıkları ve vergı odedıklerı ıcın..
ki dogrusu da bu, bu fırmalar sayesınde ınsanlar uzun sure aynı urunu daha dusuk ucrete aldılar , tamamen serbest pıyasa ve ölçek ekonomısının sonucu olarak.
bugun geldıgımız noktada gunah kecısı ılan edılıyorlar , ınsanın neresıyle gulmesı gerektıgını yazmak ıstemıyorum.
yahu adamlar %4-5 kar ile çalışıyor bakın iddia ediyorum bu firmalara el koysunlar 2 senede hem fiyatlar tahmın edemeyecegınız sekılde yukselır hem de bu firmaları batırırlar kayyumlar.
Emmeoğlu tabana yakın bir yerde yine devre kesti..
Yatırım tavsiyesi değildir.
sasası olanın tasası olmaz. devre kesti.
Bu ikiliyi bist30 dan çıkartmak lazım, endekis düşüş puanını çok etkiliyor
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri