Sayfa 718/1001 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    ... çok uzak olmayan bir gelecekte, herkes tıpış, tıpış bankalardaki tüm doviz hesaplarini çekmek icin harekete gececek. o zaman bu başlık, dolarda yükseliş kacinilmaz basligindan çıkıp... neyse.! muhterem büyüklerim, siz grafik destekli, siyaset kostekli sohbetlere devam edin. .. 1hafta surem var. kendime tanidigim süre. benim dolarlarim cash. sisteme dahil degil. hepsi son dolarina kadar crypto coinlere evrilecek. evrim durdurulamaz. evrim kacinilmaz. bsnka kasasinda duran dolar da yükseliş kacinilmaz olsa ne oluuur.!, olmasa ne olur.! ....
    crypto coin de intihar etmek için güzel bir yöntem tabi. çökmeden önce çıkmayı becerebilirsin umarım.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Merkez Bankası'nın brüt döviz rezervleri geçen hafta 88.7 milyar dolardan 84.1 milyar dolara düştü. CRASH yaklaşıyor. haftada 4 milyar $ satarak doların buraya indirilmesi başarısızlıktır. Hepsi çaresizlikten ve panikten. Bugün dolarcıyı paniklemekle itham edenler tepedekilerin ne halde olduğunun farkında değil.sarayın koridorlarında birbirlerini ezmek üzereler. bir aşağı bir yukarı GEMİ batıyor.
    .... gemi batti?... ehhh.! "gunaydin üstadım. .. top 10 Hollywood film 'in toplam hasılatı kadar dolar ya vaar. ya yook.. bu rakamlarin guvenirliligine nssil inanacagiz

3. Coinletde bir nevi banka kasasinda degil mi sonucta, fiziki elde tutan mi var, fiziki olsa bile degeri nerede,dolarinda degeri yok ama arkasinda abd itibari var. Bu benzetme tutarli olmamis

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc;1497622

[QUOTE=bitpire;1497690
    crypto coin de intihar etmek için güzel bir yöntem tabi. çökmeden önce çıkmayı becerebilirsin umarım.
    ....himmmm.! su anda bitcoin de 16.000 civarindayiz.. banucann'in seyir defterin de. tum coin alis, satis fiyatlari tarih. tarih yazili. gelecege, takipcilere ibret vesikasi olsun diye. seyir defteri tutuyorum.. izleyelim gorelim. ..

5. [QUOTE=banucann;1497819][QUOTE=powerpc;1497622

....himmmm.! su anda bitcoin de 16.000 civarindayiz.. banucann'in seyir defterin de. tum coin alis, satis fiyatlari tarih. tarih yazili. gelecege, takipcilere ibret vesikasi olsun diye. seyir defteri tutuyorum.. izleyelim gorelim. ..[/QUOTE]

ben yükselmez demiyorum zengin bile olabilir 2-3 milyon dolar bile kazanabilirsin yatırdığın miktara göre. nihai değeri sıfırdır "0"

yaşı genç vatandaşlar buna deli gibi saldırıyorlar, tecrübe denen şeyin yenilen kazıkların toplamı olduğunu bir kısım insan felaketle ödeyecek. umarım çok fazla intihar eden vs olmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .... gemi batti?... ehhh.! "gunaydin üstadım. .. top 10 Hollywood film 'in toplam hasılatı kadar dolar ya vaar. ya yook.. bu rakamlarin guvenirliligine nssil inanacagiz
    zuckerberg gelse bizim MB yi satınalır gider. bizimkilerde satar haa hazır alıcı gelmiş. ABD de bunun gibi sadece yazılımdan milyar dolarları kırmış adam dolu. şu ripple'ı piyasaya salan 3 kafadar istese TR yi satınalır.

7.  Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    Coinletde bir nevi banka kasasinda degil mi sonucta, fiziki elde tutan mi var, fiziki olsa bile degeri nerede,dolarinda degeri yok ama arkasinda abd itibari var. Bu benzetme tutarli olmamis
    ... olmamış, kısaca crypto coin sudur. iki nokta ust, uste).. adem-i merkeziyet kontrolunden bagimsiz. din, dil, irk, mezhep, siyasi gorus, farkliliklarini , ayni pota icinde eriterek. kisiler arasindaki her turlu, mal, hizmet degis tokusuna aracilik edenlerdir. cogul kullandim. yolun henuz basindayiz. yakin, orta, uzak gelecek, crypto coinler uzerinde yukseliyooor.!.. for example. benim 6 adet bitcoin'im satin alma gücü su anda cevrim ici, cevrim dışı dunyadaki tüm bilgisayarlarda. .. banka kasa nedir ya..!.. bankalarda tarihin tozlu ekonomik sayfalarındaki yerini alacaaaak!

8. [QUOTE=bitpire;1497900]
     Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku

ben yükselmez demiyorum zengin bile olabilir 2-3 milyon dolar bile kazanabilirsin yatırdığın miktara göre. nihai değeri sıfırdır "0"

yaşı genç vatandaşlar buna deli gibi saldırıyorlar, tecrübe denen şeyin yenilen kazıkların toplamı olduğunu bir kısım insan felaketle ödeyecek. umarım çok fazla intihar eden vs olmaz.
    ...once, lale sogani balonu dediler ovvvv.! öcüüü.!, tissshh., hisss. sokar haa.!. halen benzer ayni geyikler. bla, bla, bla.!.. crypti coinlerin dogasinda var olan. cok fazla yabanci terim var. eskiler bundan korkuyor.. mesala :hash, fork yapılıyormuş abi kacirmayalim.miner,mining... what.,!. ne diyor lan bu.!.. v.s.v.s.. kac intihar vakasi var pardon.!

Sayfa 718/1001 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •