Coinletde bir nevi banka kasasinda degil mi sonucta, fiziki elde tutan mi var, fiziki olsa bile degeri nerede,dolarinda degeri yok ama arkasinda abd itibari var. Bu benzetme tutarli olmamis
....himmmm.! su anda bitcoin de 16.000 civarindayiz.. banucann'in seyir defterin de. tum coin alis, satis fiyatlari tarih. tarih yazili. gelecege, takipcilere ibret vesikasi olsun diye. seyir defteri tutuyorum.. izleyelim gorelim.Originally Posted by powerpc;1497622
[QUOTE=bitpire;1497690..
[QUOTE=banucann;1497819][QUOTE=powerpc;1497622
....himmmm.! su anda bitcoin de 16.000 civarindayiz.. banucann'in seyir defterin de. tum coin alis, satis fiyatlari tarih. tarih yazili. gelecege, takipcilere ibret vesikasi olsun diye. seyir defteri tutuyorum.. izleyelim gorelim...[/QUOTE]
ben yükselmez demiyorum zengin bile olabilir 2-3 milyon dolar bile kazanabilirsin yatırdığın miktara göre. nihai değeri sıfırdır "0"
yaşı genç vatandaşlar buna deli gibi saldırıyorlar, tecrübe denen şeyin yenilen kazıkların toplamı olduğunu bir kısım insan felaketle ödeyecek. umarım çok fazla intihar eden vs olmaz.
... olmamış,kısaca crypto coin sudur.
iki nokta ust, uste).. adem-i merkeziyet kontrolunden bagimsiz. din, dil, irk, mezhep, siyasi gorus, farkliliklarini , ayni pota icinde eriterek. kisiler arasindaki her turlu, mal, hizmet degis tokusuna aracilik edenlerdir. cogul kullandim. yolun henuz basindayiz. yakin, orta, uzak gelecek, crypto coinler uzerinde yukseliyooor.!.. for example. benim 6 adet bitcoin'im satin alma gücü su anda cevrim ici, cevrim dışı dunyadaki tüm bilgisayarlarda.
.. banka kasa nedir ya..!.. bankalarda tarihin tozlu ekonomik sayfalarındaki yerini alacaaaak!
[QUOTE=bitpire;1497900]...once, lale sogani balonu dediler ovvvv.! öcüüü.!, tissshh., hisss. sokar haa.!. halen benzer ayni geyikler. bla, bla, bla.!.. crypti coinlerin dogasinda var olan. cok fazla yabanci terim var. eskiler bundan korkuyor.. mesala :hash, fork yapılıyormuş abi kacirmayalim.miner,mining... what.,!. ne diyor lan bu.!.. v.s.v.s.. kac intihar vakasi var pardon.!
Yer İmleri