Sayfa 719/999 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Devletten elbette alamaz almamalı da. Dışarda özeş ders dersane kolejde çalışırsa ancak alabilir devletin öylr bir para verme lüksü yok
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Su anda kamuda çalışan hic bir ogretmen hangi okulda olursadegil 20.000 degil 10.000 almak alsa alsa 7.000 tl ek dersle birlikte alir
    yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.

siyasi dinciler mızraklarına ayetleri asmışlar.
    kardeş katli başladı sanırım.
    soylu da silahına güvenemiyor
    ayetten bayrak açmış.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by dex61 Yazıyı Oku
    Devletten elbette alamaz almamalı da. Dışarda özeş ders dersane kolejde çalışırsa ancak alabilir devletin öylr bir para verme lüksü yok

Benim ailemde kolejde öğretmenlik yapanlar var. Özel derse ayıracak enerji bırakmıyor vallahi kolej. Siz hangi kolejden bahsettiniz acaba? Belki bir iki tane kolej 7-8 bin veriyor maaş. Parmakla gösterilir. Diğerlerinin öyle uçuk rakamları yok. Kimi kolej bu sene zam bile yapmadı haberlerini alıyoruz. Özel ders dediğiniz çocuk bir hafta alıyor 2. hafta hastayım diyor. Garantisi yok ki her ay düzenli gelirin. Özellikle 1 ya da 2 öğrencisi oluyor hocaların. Daha fazla öğrencisi olan parmakla gösterilir bu piyasada.
    Şimdi zaten ikili sisteme geçilecekmiş. Sabahçı öğrenci. Hiç vakitleri kalmayacak bırakın özel dersi ailelerine ayıracak zaman ya da enerji bırakmıyor kolejler. Paradan da geçtik artık.

Bir de her branşın özel dersi olmuyor. Kolejdeki öğretmenlerin durumu devlettekilerden daha kötü.

4. Neyse siyaset yasak
    Selâm olsun çocuklarımızın Türk bakışlarına...

5. Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bu ülkede yaşayıp, herhangi bir ranta tutunmamış herkes bunun farkındadır. Zenginleştiğimize inanlar herhangi bir süpermarkette en çok satılan 10 ürünün tadına baksın. Özellikle çikolatalara, ne noktaya geldiğimizi gösteriyor.
    Zenginlik bana göre yüksek kalitenin sıradanlaşmasıdır. Eğer artık daha kaliteli yemekler yiyebiliyorsanız, daha kaliteli meyve, sebze tüketebiliyorsanız. Peynirin tadına varıyorsanız zenginleşmişsinizdir.
    Az ama kaliteli yemek mesele .

Eskiden kaliteli gelen baklava vs iştahla yediğimiz 5 katı fiyatla başka bir yerden baklava yeyince biz ne yiyoruz hisse oluşturuyor.

250 TL ile 50 TL bir olmuyor sonuçta

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by dex61 Yazıyı Oku
    Devletten elbette alamaz almamalı da. Dışarda özeş ders dersane kolejde çalışırsa ancak alabilir devletin öylr bir para verme lüksü yok

Trajikomik bir yorum, söylenen rakamlar zaten farazi, ekstra kazananları orneklendirerek genel yayma çabası anlaşılır gibi değil.
    Neyse Ortadoğu ülkesinde öğretmenlere çok bile haklısınız, hatta ver askeri ücreti gitsin neymiş öyle 7k falan.
    Not: Ortalama aylık geliri 7k öğretmen yok bu ülkede, üç beş tane branş şansı ile kazananları örnek vererek olmaz bu işler.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Az ama kaliteli yemek mesele .

Eskiden kaliteli gelen baklava vs iştahla yediğimiz 5 katı fiyatla başka bir yerden baklava yeyince biz ne yiyoruz hisse oluşturuyor.

250 TL ile 50 TL bir olmuyor sonuçta

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Maliyet enflasyonu nedeniyle artan fiyata yapacak bir şey yok. Ama dükkan kirası ödemenin anlamı yok.

Bulunduğum yerde bir baklavacı var. Fiyatları diğer baklavacıların iki katı ama lezzeti kat ve kat daha iyi üstelik dükkanıda sıradan baklavacı gibi. Parasının hakkını veriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 719/999 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •