Sayfa 719/999 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: Viop - XXV

1. Büyük rallinin daha başında bile değiliz bankalar eşliğinde inanılmaz bir yükseliş olacak herkes noldu da yükseliyoruz diyecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    dow

günlük

bir şekilde 29 a kadar gelmesi halinde
    uyumsuzluklar büyük olacak.
    önemli bir düşüş sinyali olur.

dikkatimi çeken bir başka husus dow , nasdq yukari hareketi konusunda kararliligini surdururken, wix endeksindeki gerilimde bir dusus gozukmuyor, uyumsuzluk burada da var

Alıntı Originally Posted by Kuyumcu Yazıyı Oku
    Büyük rallinin daha başında bile değiliz bankalar eşliğinde inanılmaz bir yükseliş olacak herkes noldu da yükseliyoruz diyecek
    sercan diye bir küfürbaz vardı tanırmırsın
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    Kardemir'i ne kadar tutmayı düşünüyorsunuz ?
    Yarın boşaltabilirim hepsini. 3.29 maliyeti var, beklenebilir ama borsalardan umudum yok orta vadede. Hisseden tamamen çekilip ilk kez tek ata oynayacağım. %100 döviz. Altın ve gümüş beklediğim rakamlara inerse %30 dolar, %20 Euro, %25 altın ve %25 gümüş portföyü yapmaya çalışacağım 3 ay içinde.
    Altın ve gümüşten bahsetmişken, iki konuda yazmak isterim.
    1) Sv Dostum KOÇ,'un kısa vadede 2300 ons/dolar tahminine katılmıyorum. Altın ve gümüşte önce ciddi bir realizasyon bekliyorum.
    2) Dün bir arkadaş (ismini hatırlamıyorum) altın ve gümüşün artık sürekli yükseleceğini yazmıştı, bu düşünceye de katılmıyorum. İndikatörler, bu yönde değil bence.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Büyük rallinin daha başında bile değiliz bankalar eşliğinde inanılmaz bir yükseliş olacak herkes noldu da yükseliyoruz diyecek
    10-15 bist 30 hissesi disinda buyuk ralli oldu gormedinmi ? 300-500 fk'lar 8-10 pddd'ler havada ucusuyor

Kahin gibi yazdın yaaa

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    dow

günlük

bir şekilde 29 a kadar gelmesi halinde
    uyumsuzluklar büyük olacak.
    önemli bir düşüş sinyali olur.

Dow'da yükseliş ve yeni zirve ve altında 2300 ons/dolar tahminine kesinlikle katılmadığımı yazmak zorundayım Sv Dostum. Baharın son günlerini yaşıyoruz bence.

mesela nasıl bir ralli olacak.

kent şekerin lotunu 3 milyon tl ye almak için sırayamı geçicez.

ben acemiyimde.

Sayfa 719/999 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •