Sayfa 719/993 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. 4 günde neler olur

Memento mori

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    g.amed abicim ülkenin cds'leri neden 600 lere yakın seyrediyor sence..?

ülkenin sadece ekonomisnin bozuk olduğunun göstergesi midir sence..?
    Benim bildigim CDS ekonominin bozuk oldugunu gosterir

Ama sen anlatirsan sevinirim baska ne anlama geliyor?

Ben yalnizca sunu demek istedim. Eski kafa al dolari kasada dursun yada bankada %1-2 faizde dursun demektense KKM yapmak cok daha iyi degilmi? Benim sorum bu.

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

Ben yalnizca sunu demek istedim. Eski kafa al dolari kasada dursun yada bankada %1-2 faizde dursun demektense KKM yapmak cok daha iyi degilmi? Benim sorum bu.
    Hocam bu kur korumada vade sonunda isterseniz paranız tekrardan dolar olarak çekilebilir mi?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Zamanında bir ustayı deinlemedik. O da emeklilik hissesi derdi Adel için. Adel kalemin binde 1 i benimdi. 20 milyon tl piyasa degeri 19 milyon karı vardı. 2008 krizinde. Topladık topladık yüzde 100 karla verdik. Şimdi piyasa değeri ve temettülerle ihya olmuştum.
    dolar bazında haşırt to the blackboard , altın bazında haşırt to the blackboard x 3
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

dövizin negatif enflasyon ile birlikte sürekli belli bir bantta artması bu işin doğal kanunu

Eğer %17 lik KKM faizini alan olursa ve sonrasında dövizini tutarsa tabi ki çok karlı olacaktır

ammaaaa o parayı yedirmemek için dövizin ipleri en az o oranda salınmalıdır

bu durumda da dövize %1-2 lik faizi alamazsınız

makas riskini de sonradan kaldırdılar onu da çok yazıp çizdik

şuan ki mesele TR de iş adamı olup veya imkanı olup düşük faizli kredi kullanabilenleri tüm mevduatçılar sübvanse ediyor durumunda bakan dedi ya çok ballı bişey ya burda genç olmak iş adamı olmak teenage mutant ninja turtle olmak

YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Hocam bu kur korumada vade sonunda isterseniz paranız tekrardan dolar olarak çekilebilir mi?
    makas farkı alınmayacak diye biliyorum onu da kararname ile değiştirmişlerdi

7. Dün Şenol Babuşçunun paylaşımı vardı konu ile ilgili

https://tr.euronews.com/2022/04/11/r...0-ye-c-kar-lab

Reuters: TCMB, ihracatçılara getirdiği yüzde 25'lik döviz geliri payını yüzde 50'ye çıkarılabilir

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Saat 11’de açıklanan MB dönüşüm kurundan, talep etmeniz durumunda paranızı tekrar dolara çevirebilirsiniz. Başlangıçtaki dövizi bire bir alırsınız.
    Ancak banka bu işlemi saat 12.00’ye kadar yapıyor. Bu saatten sonra döviz almak isterseniz banka kuru ve kambiyo muamele vergisi ile alabilirsiniz.

Sayfa 719/993 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •