Teşekkürler...Çok fazla bakamıyorum,kusura bakmayın...Sadece bu sıkıntının yaşanacağını onlar zaten biliyordu diyelim...şimdilik...
Bu durum geçtiğinde aslında yapacağı hareketi görmek gerekiyor çünkü yıllık bilanço rakamı hk.yol gösterici olacaktır...bende merak eder oldum)
12.XX üzeri kapanışlar gerekiyor artık...Üssel ortalaması (EMA) 11.65 seviyesinde...belki kötü senaryo oralardan dönmesi gerekir...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın...Anlaşma tamam...Şimdi görmek gerekiyor...)
https://m.ensonhaber.com/ekonomi/met...erenle-anlasti
Açılış 12.XX ve üzerinde olmalı ve bugün için en kötü 12.3X hedeflemeli...
Çok güzel haber, grev ve lokavt kararı sonrası belirsizlik çok uzun sürecek diye bir beklenti oluştuğu için hisseye çok fena bastılar, 12.80 leri zorlarken belirsizlikten sonra 11.80 lere kadar düştü.
Bugün umarım ki kayıplarının tümünü geri alır.
Bol kazançlı bir gün olması dileğiyle.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Henüz erken olmakla beraber,sanırım hisse güvenini yitirdi çünkü patronun yani grubun satışları henüz bitmemişe benziyor,bugün için en azından +2% endeksten pozitif ayrışması gerekiyordu diye düşündüm.
Şimdi bu durumda bilançonun çok zayıf veya zarar açıklayacağı kanısı oluştu bende.Elbette bunu en iyi bilen kendisi...henüz yukarılardayken fırsat bu fırsat mal vermeye devam edeyim tavrı...Umarım yanılırım...Dikkatli olmanızda fayda var.
Bugün ve özellikle Cuma günü kapanışına bakmak gerekiyor...
Benim de gözümden düştü, lokavt kararıyla sadece dün %3 düştü, anlaşmaya ise sıfır tepki, hatta satış fırsatı için kullandılar sanki.
Hisse koronovirusuzi oldu, bu hastalıklı hisseyi bir müddet uzaktan izleyelim bakalım, sağlığına kavuşunca yamacına geliriz yine.![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri