Sayfa 72/1001 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    emekli maaşından fazla seyyanen zam aldınız, emekliler ne etsin....
    Sayın başkan bende emekliyim. Biz istediğimiz il ilçe de yaşayabilirik bu memurlar İstanbul Angara Antalya vs böyük şehre gitti mi aldıkları mayışlan ancak kira öderler. Bundan sonra memurlar için rüşvet alma devri olur diye tahmin ediyorum

2. Binance batmış şeklinde söylentiler dolaşıyor twitterda. Parası olan kontrol etsin bakalım parasını çekebiliyor mu? Çinli emlak şirketleri batınca yanında başkalarını da götürebilir.

3.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Binance batmış şeklinde söylentiler dolaşıyor twitterda. Parası olan kontrol etsin bakalım parasını çekebiliyor mu? Çinli emlak şirketleri batınca yanında başkalarını da götürebilir.
    geçen gün yazdım çinden gelen tehlikenin piyasa farkında değil diye, dolar shortage tüm dünyada tam gaz..

Erdoğan : Alınan tedbirlerin sonuç verdiğini görüyoruz . Artık enflasyonun geçici yükseldiği çok daha net anlaşılıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Alınan tedbirlerle otomotiv sektöründeki balın sönmeye başladı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Türkiye ekonomisine sadece faiz - kur penceresinden bakanların kodları çözüldü

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Erdoğan : Covid 19 ve Rusya Ukrayna savaşının verdiği zararları ciddi ölçüde kontrol altına aldık

Erdoğan : Türkiye’yi 21 yıldır ne badirelerden kurtardığımızı en iyi milletimiz bilir

Sayfa 72/1001 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •