Binance batmış şeklinde söylentiler dolaşıyor twitterda. Parası olan kontrol etsin bakalım parasını çekebiliyor mu? Çinli emlak şirketleri batınca yanında başkalarını da götürebilir.
Erdoğan : Alınan tedbirlerin sonuç verdiğini görüyoruz . Artık enflasyonun geçici yükseldiği çok daha net anlaşılıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Alınan tedbirlerle otomotiv sektöründeki balın sönmeye başladı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Türkiye ekonomisine sadece faiz - kur penceresinden bakanların kodları çözüldü
Erdoğan : Covid 19 ve Rusya Ukrayna savaşının verdiği zararları ciddi ölçüde kontrol altına aldık
Erdoğan : Türkiye’yi 21 yıldır ne badirelerden kurtardığımızı en iyi milletimiz bilir
Yer İmleri