Sayfa 720/999 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Pandemi öncesi 120000 de otomatik boyasız c4 ü 84000 é satan arkadaşım ohhh be çok iyi fiyata satıldı 5 ay önce 65 e satamamistim dedi....şu An 125000 130000 arasına gidiyor .....Acayip şeyler oluyor ...Arabalara 500 600 veriliyor..Milyondan aşağı ev kalmadı ....Petrol gaz altın lityum uranyum buldukta benim mi haberim yok...Evin sabit fatura giderleri ortalama 1000 liraya koşuyor ...Daha 2 ay öncesine kadar kan aģlıyordu millet..Şimdi ev araba satanlarin önünde kuyruk olmalar... Bu ne kardeşim ....Geri ödeme zamanı maaşlar yetmez hale gelince göreceğim ben milleti. .....2008 de lavaboyu camı çerceveyi indirip evlerinden çıkan Zencilerin konumuna korkarım düşeceğiz....Euro 12 dolar 10.5 olmalıki herkes aklını başına alsın. .. Diş hekimliğinde içimiz dışımız Euro olduğundan mecbur euroya devam...Dow un önünde sert bir direnç var...Kırarsa yukarı mini rallı. ...Ama bence kırmayıp 2. Dibe gidip çıkış W ye dönecek....Yatırım önerisi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Sizin çoçukluğunuz dönemi ikinci dünya savaşı yılları filan mı ?

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...arihi-2477895/

Türkiye ilk yerli çamaşır makinesini 1959 yılında, ilk yerli buzdolabını 1960 yılında, ilk yerli fırınını 1963 yılında üretti.
    Bizim yazlıkta 1985 ve öncesi tel dolap vardı gerçekten. Evde buzdolabı vardı o başka tabi.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Saatlik ücrette imamlarla beraber açık ara en iyi meslek bence.
    Başka işlere vakit ayırıp normal bir haftalık çalışma saati 45saatte overall daha çok gelir alabiliyorlar.

Mesela bizim köyde genç olmadığı için imam köylülerin tarla toprak ıvır zıvır işlerinde yardımcı oluyor 3-5birşey eline geçiyordur. Şehirde cenazesi evde imam nikahı mevlidi vs.
    Hem para hem sevap kazanıyorsun

Öğretmen araştrma görevlisi kuzenlerimden arta kalan vakitlerinde iş yapan var çünkü vakit olarak müsait ve risksiz bir kazanç her ay geldiği için risk alabiliyorlar.

Vakit ayırmayanda çok kaliteli bir hayat geçiriyor

YTD

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Su anda kamuda çalışan hic bir ogretmen hangi okulda olursadegil 20.000 degil 10.000 almak alsa alsa 7.000 tl ek dersle birlikte alir

Delinin biri kuyuya bir taş attı 40 tane akıllıda ağzının payını verdi arada bir kaç delide ben çıkarırım ya dedi ama baktıki olacak gibi değil dedi dur o zaman kenarda değil mi

5.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Saatlik ücrette imamlarla beraber açık ara en iyi meslek bence.
    Başka işlere vakit ayırıp normal bir haftalık çalışma saati 45saatte overall daha çok gelir alabiliyorlar.

Mesela bizim köyde genç olmadığı için imam köylülerin tarla toprak ıvır zıvır işlerinde yardımcı oluyor 3-5birşey eline geçiyordur. Şehirde cenazesi evde imam nikahı mevlidi vs.
    Hem para hem sevap kazanıyorsun

Öğretmen araştrma görevlisi kuzenlerimden arta kalan vakitlerinde iş yapan var çünkü vakit olarak müsait ve risksiz bir kazanç her ay geldiği için risk alabiliyorlar.

Vakit ayırmayanda çok kaliteli bir hayat geçiriyor

YTD
    Öğretmenlere verilen ucrete kafayı takmak çok garip ulkenin geleceğine yön verecek insanların saatlik çalışması üzerinden maaş hesabı yapılıyor. Bu mantıkla iyi bugünlere gelmişiz.
    Ne dindar geçinenler dinini biliyor ne Atatürkçü geçinenler Atatürk'ü biliyor. Bizim Dinimiz de, Atatürk te en öne bilimi ve eğitimi koymustur. Kaliteli insan meydana getiremezseniz hangi sistemi kurarsanız kurun o sistem işe yaramayacaktır. İnsanımız kaliteli olursa hangi sistem olursa olsun önümüzde kimse duramayacaktir.
    Öğretmenlere şu anda hakkettigi değeri görmeyi bırakın eziyet ediliyor. Ama yine de birçoğu hala birşeyler öğretme pesindeler.

6. Arkadaşlar bende Aselsanın vadelisi var.Temettüden 1 gün önce 33,10 fiyattan almıştım.Temettüden sonra fiyat değişiyor mu?Aracı kuruma sordum,onlarda tam bilemiyorlar karışık bir mevzu sanki.Bilen aydınlatırsa sevinirim.Saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by bayindir36 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bende Aselsanın vadelisi var.Temettüden 1 gün önce 33,10 fiyattan almıştım.Temettüden sonra fiyat değişiyor mu?Aracı kuruma sordum,onlarda tam bilemiyorlar karışık bir mevzu sanki.Bilen aydınlatırsa sevinirim.Saygılar.
    Yok yahu
    Aracı kurumunu değiştiŕ bence.

8. Parayla mevlid okuyup hem sevap hem para kazanmak da iyiymiş.

Sayfa 720/999 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •